Sport

Ce înseamnă să fii inspirat! Nu s-a lăcomit și a salvat un profit de 48.000 de lei cu un cash-out venit la timpul potrivit

Un parior super inspirat a dat lovitura cu un bilet pe care a activat opțiunea cash-out la momentul oportun. A salvat astfel un câștig de peste 48.000 de lei
31.10.2022 | 22:45
Ce inseamna sa fii inspirat Nu sa lacomit si a salvat un profit de 48000 de lei cu un cashout venit la timpul potrivit
Cash-out inspirat pentru un câștig de 48.000 de lei. foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Spunem de multe ori în această rubrică faptul că pentru a da lovitura la pariuri trebuie să ai inspirație, curaj, dar și noroc. Însă, de cele mai multe ori, uităm încă un aspect. Nu trebuie să ne lăcomim. Pentru că dacă o facem, riscăm să pierdem totul când ne e lumea mai dragă. Iar astfel de cazuri sunt cu duiumul. De aceea, spunem că un cash-out venit la momentul oportun este mană cerească.

Un parior super inspirat a salvat un câștig de peste 48.000 de lei cu un cash-out venit la momentul potrivit

Pentru a doua oară consecutiv, avem parte de un super câștig la pariuri venit în urma unui cash-out venit la momentul oportun. V-am prezentat zilele trecute cazul unui jucător care nu s-a lăcomit la potențialul câștig de un milion de lei și a dat cash-out, mulțumindu-se cu un profit de „doar”… 100.000 de lei!

ADVERTISEMENT

Acum, sumele în discuție sunt mai mici, dar până la urmă un câștig e un câștig. Tot ce e pe plus e binevenit. Un parior super inspirat a jucat un bilet de 11 soliști, a mizat 50 de lei și ar fi obținut inițial un câștig de 296.022,60 lei. S-a decis însă să opteze pentru cash-out când mai erau de disputat două partide și s-a ales cu un profit de doar 48.000 de lei!

Și a fost foarte inspirat, deoarece dacă ar fi mers mai departe ar fi pierdut biletul! Ambele jocuri pe care le mai avea selectate au avut pronosticuri pe „invers”, iar biletul ar fi ajuns la gunoi.

ADVERTISEMENT

Asta înseamnă să fii inspirat, dar nu trebuie să uităm nici de bonusurile pe care Superbet le oferă cu generozitate. A profitat de ele, iar astfel suma pe care a încasat-o a fost mult mai mare decât în mod normal, pe un bilet simplu.

3,20 – cota de la Sepsi – U Craiova care l-a făcut mai bogat cu peste 48.000 de lei

11 solisti, cu cote de la 1,30 la 3,20, au fost alegerile pariorului nostru pe biletul care i-a adus în cele din urmă câștigul de peste 48.000 de lei. Multe cote mari, care i-au mărit câștigul, dar era să fie „faultat” de unde se aștepta mai puțin. Noroc cu inspirația de moment…

ADVERTISEMENT

Dar să o luăm cu începutul… Două cote de 3,20, cele mai mari de  pe bilet, au venit tocmai din SuperLiga, de la meciurile de sâmbătă. A mizat pe „2 solist” la FC Voluntari – Petrolul (scor 0-1) și la Sepsi – Universitatea Craiova (scor 0-1), anticipând corect că oaspeții vor da lovitura.

Și tot pe victoria oaspeților a mers la Lecce – Juventus (scor 0-1) și Eintracht – Dortmund (scor 1-2), de unde a „înverzit” cote de 2,15, respectiv 2,50. Era să și-o „fure”cu același pronostic la partida Strasbourg – Marseille (scor final 2-2), dar a fost salvat de SuperAvantaj, care i-a înverzit cota de 2,25 în minutul 35, când oaspeții conduceau cu 2-0.

ADVERTISEMENT

Inspirație maximă, dar nu trebuie să uităm nici de bonusurile pe care Superbet le oferă cu generozitate. A profitat de ele, iar astfel suma pe care a încasat-o a fost mult mai mare decât în mod normal, pe un bilet simplu.

bilet 31oct_01 ok
Bilet câștigător

Cota de 1,30 de la Liverpool – Leeds i-ar fi „omorât” biletul dacă nu dădea cash-out la momentul potrivit

10 dintre cei 11 soliști aleși de pariorul nostru au fost pe pronosticul „2”. Și a mai înverzit astfel cote de 1,80 la Zlin – Viktoria Plzen (scor 0-3), de 1,60 la Stade Bordelais – Bordeaux (scor 0-3), de 2,30 la Jagiellonia – Legia Varșovia (scor 2-5) sau de 2,15 la Grasshopper – Lucerna (scor 1-3).

Și a venit momentul de maximă inspirație… La ora 23:15, exact când s-a terminat Sepsi – Universitatea Craiova și mai avea în desfășurare doar două meciuri, a luat decizia să activeze opțiunea cash-out pentru un câștig sigur de 48.546 de lei, în locul unuia potențial de 296.022 de lei. Și a fost super inspirat!!!

Pentru că pronosticurile „1 solist” la Liverpool – Leeds (scor 1-2) și „2 solist” la Envigado – Dep. Tolima (scor 1-1) i-ar fi stricat frumusețea de bilet.

bilet 31oct_02 ok
Bilet câștigător

A fost finalul unui sfârșit de săptămână de vis, dar nu uita nici de bonusurile pe care Superbet le oferă cu mare generozitate. Profită acum de ele și ai șansa să dai și tu lovitura la pariuri, chiar și atunci când nu mizezi sume mari pe biletele pe care le joci.

ADVERTISEMENT