Carousel hot news

BLAT la Braşov – Dinamo? Fanii: “RUŞINE să vă fie!”

Jocul foarte slab al lui Dinamo de la Braşov i-a înfuriat peste măsură pe suporterii care au mers în oraşul de sub Tîmpa. Cele două peluze au avut atitudini diferite, dar ambele au protestat...
04.05.2014 | 00:10
BLAT la Braşov - Dinamo? Fanii:

Jocul foarte slab al lui Dinamo de la Braşov i-a înfuriat peste măsură pe suporterii care au mers în oraşul de sub Tîmpa. Cele două peluze au avut atitudini diferite, dar ambele au protestat la adresa evoluţiei jucătorilor lui Flavius Stoican. Componenţii Peluzei Cătălin Hîldan au strigat: “Blatiştilor, blatiştilor!”, “Jucaţi fotbal!”, “De ce nu vreţi să jucaţi?”, “Ruşine să vă fie!”, i-a înjurat pe conducătorii clubului şi au plecat mai devreme din stadion, în timp ce cei din Peluza Sud s-au oprit din cîntat în a doua repriză în semn de protest faţă de evoluţia echipei.

Înfrîngerea lui Dinamo de la Braşov a provocat o reacţie misterioasă şi a lui Dinu Gheorghe, preşedintele Astrei Giurgiu, imediat după meci. Chiar dacă o victorie a roş-albilor i-ar fi adus pe aceştia la cinci puncte de Astra în clasament, “Vamă” era contrariat de lipsa de acţiune a “cîinilor”.

Rezultatul era clar de la pauză. Dinamo nu a avut nicio ocazie, cred. Parcă au avut o situaţie. E inexplicabil ca Dinamo să joace atît de slab când veneau după patru victorii la rînd. Cred că doar Stoican vrea locul trei, jucătorii şi ceilalţi nu cred că vor. Poate se gîndesc la vacanţă“, a spus Dinu Gheorghe la o Digi Sport.

P: Pariază la Unibet. Bonus de 150 ron la înregistrare! 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri