Life

Ce înțelegere are Antonia cu Vincenzo Castellano după divorț. Rolul lui Alex Velea în toată povestea

Antonia a vorbit despre cele mai grele momente din viața ei și cum a gestionat situația. Nevasta lui Alex Velea a spus cum s-a încheiat divorțul cu fostul.
31.07.2021 | 11:05
Ce înțelegere are Antonia cu Vincenzo Castellano după divorț. Rolul lui Alex Velea în toată povestea
Antonia și-a refăcut viața cu Alex Velea după separarea de Vincenzo Castellano. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Antonia a dezvăluit cum s-a finalizat divorțul de Vincenzo Castellano. De asemenea, a spus ce rol a avut Alex Velea în felul în care ea a gestionat acest proces.

După mulți ani în care s-a bătut în instanță pentru fiica ei, cântăreața respiră în sfârșit ușurată. Îndrăgita artistă a scăpat de divorț anul trecut, după o perioadă care a solicitat-o extrem de mult.

ADVERTISEMENT

Vedeta a vorbit despre înțelegerea la care a ajuns cu Vincenzo în ceea ce o privește pe Maya, fata pe care o are împreună cu italianul.

Antonia, dezvăluiri despre divorțul de Vincenzo Castellano

Antonia a mărturisit că Velea a avut un rol important în a se ține tare din punct de vedere psihic. A fost nevoită să apeleze de câteva ori la psiholog, însă nu a fost suficient.

ADVERTISEMENT

Faptul că artistul a fost alături de ea cu cele mai bune sfaturi, oferindu-și toată dragostea și încurajările de care avea nevoie a contat cel mai mult.

Antonia a declarat într-un interviu pentru revista Viva! că fiica ei cunoaște foarte bine situația creată între ea și tatăl ei. Nu a vrut să îi ascundă nimic, iar cea mică a reușit să înțeleagă că părinții ei nu mai pot fi împreună.

„Înțelege că Vincenzo și cu mine ne-am despărțit, că avem fiecare alte relații, dar că, orice ar fi, ea este copilul nostru. Suntem implicați la maximum în creșterea ei. Noi suntem părinții ei. O iubim și vom face orice ca ea să fie fericită”, a mărturisit Antonia ma împăcată sufletește ca niciodată.

ADVERTISEMENT

Vedeta a spus că și pe parcursul procesului de divorț a fost alături de fiica ei. Nu a lipsit la nicio aniversare din viața ei, iar anul acesta Maya va face 11 ani și cu siguranță părinții ei i-au pregătit multe surprize.

Cum a ajutat-o Alex Velea în tot acest timp

Că tot am pomenit de divorț, partenera lui Alex Velea a găsit sprijinul și maturitatea necesară din partea lui Vincenzo privind timpul pe care să și-l împartă cu prințesa lor.

„Am stabilit să petreacă timp și la mine, în România, cu noi. Lucruri absolut normale”, a adăugat Antonia pentru revista Viva!.

ADVERTISEMENT

Antonia a mărturisit și ce rol a avut Alex Velea în povestea divorțului ei: „Da, am apelat la psiholog când am simțit nevoia. În rest, îl am în fiecare zi pe Alex alături de mine. Mă sprijină. Îmi oferă suportul de care am nevoie”.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri