Life

Ce intervenţie chirurgicală şi-a făcut Vlăduța Lupău. Artista a recunoscut: „O să se vadă în două – trei zile”

Vlăduța Lupău și-a făcut o nouă intervenție estetică la nivelul feței. Cântăreața le-a arătat rezultatul și urmăritorilor din mediul online.
23.02.2023 | 07:36
Ce interventie chirurgicala sia facut Vladuta Lupau Artista a recunoscut O sa se vada in doua  trei zile
Vlăduța Lupău și-a făcut o intervenție estetică. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău și-a făcut recent o nouă intervenție estetică. Cântăreața s-a filmat direct din cabinetul medicului estetician, dar rezultatele nu se vor vedea imediat, ci peste câteva zile.

Vlăduța Lupău, o nouă intervenție estetică. Ce și-a făcut artista

Interpreta de muzică populară și-a dorit o schimbare, așa că a mers la medicul estetician și le-a arătat și fanilor cum a decurs totul. Artista preferă un look natural, însă își face, din când în când, mici intervenții estetice.

ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău a decis să-și pună acid hialuronic în buze, aceasta fiind o intervenție la care a apelat și în trecut. Buzele cântăreței sunt inflamate în urma intervenției. Rezultatul nu se va vedea imediat, ci în câteva zile, așa cum a precizat ea pe rețelele sociale.

“Am venit să, momentan sunt dată cu ruj și creion, o să mă șterg, îmi aranjeze buzele. Abia aștept. Aș vrea să fie așa cum sunt acum dată cu contur și ruj. Cu siguranță mâine-poimâne, este efectul ăla de care zice toată lumea…bot de rață.

ADVERTISEMENT

Deci, practic rezultatul pe care eu mi-l doresc o să se vadă în două – trei zile”, a transmis Vlăduța Lupău pe Instastory, acolo unde a postat câteva imagini cu rezultatul intervenției.

Vlăduța Lupău
Vlăduța Lupău și-a făcut o nouă intervenție estetică. Sursa foto: Instagram

Cu ce probleme s-a confruntat Vlăduța Lupău după ce a născut

În august 2022, Vlăduța Lupău a devenit mamă pentru prima dată. De când micuțul Iair a venit pe lume, viața cântăreței s-a schimbat radical, iar ea și soțul ei, Adi Rus, sunt mai fericiți ca niciodată.

ADVERTISEMENT

Cu toate că băiețelul ei i-a adus multă bucurie, Vlăduța Lupău nu a scăpat de problemele cu care se confruntă multe femei însărcinate. Vedeta a suferit dureri mari de oase și articulații pentru că nu a respectat recomandările medicului, care i-a prescris vitamine tocmai pentru acest scop.

Astfel, interpreta le-a îndemnat pe femeile însărcinate sau pe cele care au născut recent să nu facă aceeași greșeală. În plus, solistei i-a căzut și părul foarte mult, tot pentru că nu a respectat indicațiile medicului.

ADVERTISEMENT

“Cele care sunteți însărcinate sau ați născut, neapărat să luați vitaminele pe care vi le recomandă ginecologul după sarcină. Eu am făcut greșeala și nu le-am luat. Cred că de acolo mă dor și oasele și articulațiile, îmi cade și părul. Nu le-am luat, că m-am văzut cu sacii în car și nu le-am luat.

Sincer, dacă aș da timpul înapoi aș lua cred că pachetul dublu, numai să scap de chestiile astea. Dar, vă rog, cele care vreți să mă ascultați, ascultați-o pe sora voastră și nu faceți greșeala asta. Luați toate medicamentele pe care vi le recomandă doctorul, după ce nașteți!”, a spus Vlăduța Lupău, în urmă cu câteva luni.

ADVERTISEMENT