Life

Ce intervenție estetică are Monica Tatoiu. Femeia de afaceri s-a dat de gol într-o emisiune

Monica Tatoiu a făcut o dezvăluire neașteptată în cadrul unei emisiuni de televiziune. Fosta patroană Oriflame România a spus ce fel de intervenție estetică își face din când în când.
02.05.2022 | 15:49
Ce interventie estetica are Monica Tatoiu Femeia de afaceri sa dat de gol intro emisiune
Monica Tatoiu, în platoul Exclusiv VIP. Foto: Prima TV
ADVERTISEMENT

Monica Tatoiu i-a obișnuit pe telespectatorii emisiunilor unde este invitată să comenteze despre personajele mondene cu criticile pe care le aduce mai ales tinerelor.

Monica Tatoiu: „Și eu îmi fac buzele cu hialuronic”

Vedeta a vorbit de nenumărate ori despre operațiile estetice ale mai multor domnișoare cunoscute de la noi. Despre unele a spus de-a lungul timpului că au exagerat cu intervențiile la medicul estetician.

ADVERTISEMENT

Invitată de Cristi Brancu să povestească peripețiile prin care a trecut în călătoriile sale în lumea întreagă, Tatoiu a povestit o scenă în care a întâlnit o tânără cu buzele prea mari pentru gusturile ei. În timp ce istorisea, femeia de afaceri l-a luat prin surprindere pe prezentator, declarând că și ea își pune uneori acid hialuronic în buze.

„Și eu îmi fac buzele cu hialuronic”, a spus Tatoiu la Prima TV. Evident, femeia de afaceri știe care este cantitatea potrivită pentru buzele ei, fapt pentru care nici nu se observă modificările pe care și le-a făcut.

ADVERTISEMENT

Și-a pierdut din vedere soțul la scufundările în Oceanul Indian

Trecând de la una la alta, Monica a vorbit și despre una din cele mai noi pasiuni ale sale. Afaceristei îi plac foarte mult scufundările, iar chiar de curând a avut parte de câteva momente de panică în Oceanul Indian.

Acesta a coborât în apă împreună cu soțul ei, iar la un moment dat nu l-a mai zărit deloc. Monica s-a speriat gândindu-se că soțul ei ar fi putut păți ceva, însă totul a fost doar o sperietură, în cele din urmă.

ADVERTISEMENT

„Coborâm noi la 20 de metri și din curenți, o dată e termoclima… Oricum corpul tău în apă se răcește. Când vine una din aia, te ia curentul. Pe Tatoiu l-am pierdut.

Regula spune așa: când îl ia curentul pe unul, aștepți două minute… L-am găsit undeva la un kilometru distanță cu un băț în mână. Era cu o parașută roșie”, a povestit în stilul ei caracteristic antreprenoarea la Prima TV.

ADVERTISEMENT