Ce își dorește Simona Halep cu ocazia Zilei Naționale! ”Ar fi fost frumos să avem un teren mare”

Ionut Neamţu    Traian Terzian   
in Simona Halep
01/12/2018, 09:44
Ce își dorește Simona Halep cu ocazia Zilei Naționale! ”Ar fi fost frumos să avem un teren mare” GALERIE FOTO
Simona Halep a declarat cu ocazia Zilei Naționale a României că își dorește o arenă mare pentru echipa de Fed Cup

Liderul clasamentului WTA, Simona Halep, a declarat cu ocazia Zilei Naționale a României că își dorește o arenă mare pe care echipa de Fed Cup să poată juca meciurile din Grupa Mondială. Ea și-a dori ca factorii de decizie să se implice mai mult în sport și în special în tenis pentru a-i ajuta pe copii.

”România e o ţară frumoasă, avem foarte multe locuri superbe, unde mă duc când vreau să mă odihnesc, la munte, la mare, acolo unde am crescut. Pot să spun cu voce tare că sunt mândră că sunt româncă. Este o ţară cu oameni talentaţi şi de aici am avut şansa să ajung acolo unde sunt, pentru că sunt româncă şi sunt talentată”, a spus numărul 1 al tenisului feminin într-un interviu pentru prosport.ro.

Simona Halep a fost în vacanță la schi în Austria
Simona Halep a fost în vacanță la schi în Austria

Ce își dorește Simona Halep cu ocazia Zilei Naționale: ”Mai multe terenuri de tenis”

”În România aş schimba sistemul din tenis, aş face ceva pentru copiii care au nevoie. Este un sport scump, nu e uşor să-l practici, aş face mult mai multe terenuri de tenis şi, poate că sunt un pic egoistă, aş face o arenă de tenis unde să joace echipa României de Fed Cup, mai ales că suntem în  Grupa Mondială acum. Ar fi fost frumos să avem un teren mare”, este dorința Simonei Halep la sărbătorirea Zilei Naționale a României.

Simona Halep consideră că cel mai frumos moment din viață a fost când i s-a cântat imnul după ce a câștigat Roland Garros: ”Mă simt bine că sunt româncă. Când mi s-a cântat imnul la Roland Garros, a fost cel mai frumos moment din viaţa mea. Sper să repet acest lucru şi la Jocurile Olimpice, este obiectivul meu, însă nu va fi uşor. Românilor le doresc o zi superbă, o zi minunată, sănătate, pentru că e cea mai importantă. Le doresc un an nou plin de bucurii, un an nou plin de realizări şi să aibă încredere în ei, pentru că totul este posibil”.

Închide ×