Life

Ce își reproșează Simona Gherghe după cel mai lung sezon al show-ului Mireasa de la Antena 1: ”Trebuie să mai lucrez cu mine”

Simona Gherghe a încheiat cel mai lung sezon al emisiunii Mireasa de la Antena 1 și a vorbit despre experiența reality-show-ului care a înregistrat recorduri de audiență.
25.07.2022 | 13:30
Ce isi reproseaza Simona Gherghe dupa cel mai lung sezon al showului Mireasa de la Antena 1 Trebuie sa mai lucrez cu mine
Simona Gherghe a încheiat filmările de la cel mai lung sezon al reality-show-ului matrimonia Mireasă, încheiat cu victora cuplului Giovanna și Sese / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Simona Gherghe este una dintre cele mai iubite figuri ale micului ecran, vedeta Antenei 1 demonstrând, de-a lungul timpului, că poate prezenta orice tip de emisiune. În exclusivitate pentru FANATIK, Simona Gherghe a făcut o serie de dezvăluiri despre sezonul recent încheiat al emisiunii pe care o prezintă la Antena 1.

Simona Gherghe, după sezonul 5 al emisiunii Mireasa: ”Un maraton”

Cel mai lung sezon al emisiunii Mireasa prezentat de Simona Gherghe s-a încheiat pe 18 iulie. Câștigătorii sezonului 5 de Mireasa, Giovanna și Sese, au plecat căsătoriți din emisiune, fericiți și încântați și de ”darul” de nuntă pe care le-au primit de la producători: 40.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Cei doi s-au căsătorit în fața privirilor emoționate ale Simonei Gherghe care, timp de mai bine de jumătate de an, le-a supravegheat fiecare mișcare. Mai mult, la finalul emisiunii le-a dat și câteva sfaturi de viitor, mai ales că cei doi tineri s-au căsătorit și au intrat în posesia cecului în valoare de 40.000 de euro (brut).

În exclusivitate pentru FANATIK, Simona Gherghe a vorbit despre sezonul 5 al emisiunii Mireasă, recunoscând că a fost un sezon lung, dificil, dar care i-a provocat, pe de altă parte, satisfacții profesionale serioase.

ADVERTISEMENT

– Încă un sezon reușit de Mireasa. Cu audiențe record chiar. Cum a fost acest sezon?

Lung! Cel mai lung de până acum. A fost un efort și pentru echipă să ducă în spate atâtea luni de reality-show. Gândește-te că primii concurenți au intrat în casă în iarnă și au ieșit acum, în miezul verii. L-am simțit că pe un maraton, dar faptul că am terminat lideri de piață ne da tuturor o mare motivație. Și multă recunoștință față de cei care ne aleg zi de zi.

– Dacă ar fi să îți reproșezi ceva, atunci când vine vorba de emisiune, ce ar fi? Ce ai vrea să schimbi?

ADVERTISEMENT

Că mă mai enervez uneori. Sunt colerică și încă trebuie să mai lucrez cu mine la treaba asta.

– Care dintre concurenții acestui sezon te-au surprins, cu adevărat?

Cred că fiecare a venit cu ceva aparte. M-au surprins rezistența și determinarea lor.

Simona Gherghe: ”Mă încăpățânez să îi fac să înțeleagă unde greșesc”

– Ai vreo strategie pentru a decripta și înțelege comportamentul concurenților din emisiune?

Cred că sunt un bun ascultător. Și pasionată de psihologie. Cei care intră în competiție sunt tipologii atât de diferite… E o provocare pentru mine să scot din ei ce e mai bun în fiecare live. Și mă încăpățânez să îi fac să înțeleagă unde greșesc și, mai ales, cum pot repara și cum pot evolua.

– Când te întorci pe micul ecran?

Spre sfârșitul verii.

– Ai vreun cuvânt de spus atunci când vine vorba de descalificarea vreunui concurent care a greșit?

ADVERTISEMENT

Suntem o echipă, luam decizii împreuna. Totodată avem și un regulament foarte clar.

Ce nu poate accepta Simona Gherghe: ”Taxez agresivitatea”

– Ce te deranjează cel mai tare când vine vorba de cei de la Mireasa? Ce comportament taxezi cel mai dur atunci când îl observi?

Taxez agresivitatea. Verbală, căci de cea fizică nu poate fi vorba. Atrage după sine descalificarea, iar cei care intră în Casa Mireasa știu asta. Dar și în cazul agresivității verbale, sunt totuși ieșiri izolate.

Ce și-ar mai dori, profesional, Simona? De la Știri, la Acces, acum Mireasă! Ce show ți-ai dori să mai prezinți?

Nu mi-am propus niciodată să prezint ceva anume. Cred că am avut noroc să fac întotdeauna ce-mi place: de la știri, la show-uri mari de divertisment, news-magazine și acum reality-show.

Simona Gherghe a anunțat următorul sezon al emisiunii Mireasa

Simona Gherghe a anunțat deja că va exista un aș șaselea sezon al emisiunii Mireasa. Doar că, de această dată, noul sezon al reality-show-ului matrimonial de la Antena 1 va aduce multe surprize.

”Venim din toamnă cu o mulțime de surprize și un nou sezon!”, a declarat Simona Gherghe după ce a anunțat că Giovana și Sese au fost cei mai votați concurenți în sezonul 5 și au intrat în posesia premiului de 40.000 de euro după ce s-au căsătorit.

În partea a doua a interviului oferit de Simona Gherghe, pentru FANATIK, vedeta Antena 1 face dezvăluiri neștiute din relația de cuplu, despre cei doi copii și vacanța în care se relaxează în aceste momente.  Rămâi pe fanatik.ro pentru a afla detalii neștiute despre viața Simonei Gherghe dincolo de micul ecran.

ADVERTISEMENT