Fotbal intern

Ce iubite au jucătorii de la România U 21. Şi ele sunt de calificare! Foto

16.10.2018 | 20:44
Ce iubite au jucătorii de la România U 21. Alexandra şi Dennis Man se fotografiază împreună

Băieţilor lui Mirel Rădoi de la „U21” le merge bine pe mai multe planuri. Aproape de calificarea la EURO, au parte şi de o viaţă personală liniştită, fiind implicați serios în relaţii sentimentale solide de mai mult timp. Astăzi au ultimul meci, cel cu Liechtenstein U 21, din care au nevoie de cel puţin un punct pentru a sărbători alături de iubitele lor frumoase.

Antrenorul Mirel Rădoi are la echipa națională de tineret a României o generaţie nu numai foarte promițătoare, dar și foarte cuminte! Iar asta și pentru că majoritatea jucătorilor care au făcut parte din lotul convocat pentru acţiunile, atât de „fructuoase”, cu Portugalia şi Bosnia-Herţegovina sunt implicaţi serios în relaţii… serioase, de ani de zile.

Ianis secretos, Ioana și Florinel nu!

După meciul de debut al fostului stelist pe banca tehnică, atunci când România s-a impus în fața naționalei portugheze chiar pe pământ lusitan, la Pacos de Ferreira, cu scorul de 2-1, deși au jucat pe final în dublă inferioritate numerică, iar în minutul 90+9 adversarii primeau lovitură de pedeapsă, apărată magistral de „căpitanul” Ionuț Radu, Mirel Rădoi era întrebat dacă le-a turnat vin în pahare jucătorilor săi pentru meciul foarte reuşit pe care l-au făcut, iar el răspundea elocvent: „Am norocul să lucrez cu o generație foarte bună și foarte cuminte. Nici măcar paharul de vin nu și l-au terminat”.

Man şi “Miss Arad”

Apoi, peste numai câteva zile, la meciul cu Bosnia-Herţegovina, de la Ovidiu, câţiva jucători au fost susţinuţi din tribune de iubitele lor, venite special pentru a le fi aproape celor dragi la o partidă atât de importantă. Câștigată, după cum bine știți, iar dacă nu, aflați acum!, cu 2-0 grație golurilor marcate de Adrian Petre și Ianis Hagi, euroexecuție, direct din corner! Și dacă Ianis Hagi este extrem de secretos în ceea ce privește viața sa amoroasă după „scăparea” cu Cristina, fiica lui Tibi Lung, cu care a fost în tandrețuri câteva luni iarna trecută, ceilalți „tricolori” mici care sunt pe calea să devină „mari” nu s-au sfiit și si nu se sfiesc să se afișeze cu mândrețea de fete pe care le iubesc și de care sunt iubiți.

Ce iubite au jucătorii de la România U 21. Florinel Coman alături de iubita sa Ioana la piscină
Ce iubite au jucătorii de la România U 21. Florinel Coman alături de iubita sa Ioana

Florinel Coman, doar un exemplu, a avut-o alături pe Ioana, care îi este „jumătatea” de mai mulţi ani şi care s-a mutat cu el în Bucureşti, odată cu transferul de la Viitorul la FCSB. Ea a profitat de ocazie şi a revenit în oraşul unde s-au cunoscut pentru a-l susţine din tribune pe „şeptarul” de la vicecampioana României.

Iubiţi de „Misse”

Unul dintre cei mai serioşi jucători de la naţională este Dennis Man, jucător apreciat până și de un patron pretențios și capricios ca Gigi Becali pentru seriozitatea de care dă dovadă. Man a venit la FCSB în urmă cu două sezoane, pe când avea doar 18 ani, şi încă de atunci trăia o poveste de iubire alături de Alexandra Ionel Grigoriță, originară din Aradul unde a văzut lumina zilei atât în viață, cât și în fotbal, și Dennis. „Ale”, aşa cum este alintată tânăra de „omul” ei (în engleză „Man” înseamnă „om”), este fostă Miss Arad şi pasionată de modeling, pozând cu plăcere ori de câte ori are ocazia. Pentru că are ce poza!

Ce iubite au jucătorii de la România U 21. Bianca, iubita lui Adrian Petre în timpul unui concurs de frumuseţe pe care l-a câştigat
Ce iubite au jucătorii de la România U 21. Bianca, iubita lui Adrian Petre

Un alt jucător care a făcut furori în meciul cu Bosnia-Herţegovina este Adrian Petre. Atacantul de la Esbjerg a deschis scorul la Ovidiu şi a dat tonul nebuniei în tribunele stadionului de la Constanţa. Petre se iubeşte şi el cu un fotomodel de mai mult timp. „Zlatan de România”, aşa cum a fost supranumit jucătorul danezilor, este de 4 ani cu Bianca, fostă Miss Supranaţional şi câştigătoare a numeroase concursuri de frumuseţe. Şi pe bună dreptate! În ianuarie 2017, Bianca a primit cadou de la Adrian un tricou de la UTA având inscripţionate pe spate numele ei şi numărul 11, pe care iubitul ei l-a purtat la arădeni încă din vara anului 2014. În vara acestui an, colecţia ei de tricouri s-a mărit, după ce Petre i-a oferit un „exemplar” de la Esbjerg.

„Oli” cel cuminte

Bârlădean la origine, Andrei Ciobanu de la Viitorul „celui mai mare fotbalist al tuturor timpurilor”, cum îl consideră mijlocașul pe antrenorul său Gică Hagi, se laudă şi el cu frumuseţea iubitei sale, pe nume Adelina, alături de care se fotografiază cu fiecare ocazie. Şi Adelina este pasionată de fotografie, dovadă stând imaginile superbe postate pe site-urile de socializare.
Coechipier cu Dennis Man la FCSB, Dragoş Nedelcu se mândreşte şi el cu Flavia Delcă, o frumoasă şatenă născută în Constanța, care, încă din perioada în care juca la Viitorul, îi este alături și la bine, și la rău (mai ales în ultimul timp, vezi criticile permanente ale lui Gigi Becali, care a cam uitat ce spunea despre jucătorul său în primele luni după transferul de la echipa lui Gică Hagi: „E cuminte ca o fată, doarme, se trezește, joacă fotbal și se culcă la loc”…).

Ce iubite au jucătorii de la România U 21

Ionuţ Nedelcearu se afişează pentru prima data cu cea care îi este aproape de inimă, Adina, pe care o ia din ce în ce mai des în Rusia, la Ufa, capitala Republicii Bașchiria, unde joacă de când a părărsit „haita” din Șoseaua „Ștefan cel Mare”. A dus-o pe iubita sa și la Moscova, dar şi în Dubai, unde s-au fotografiat împreună nu numai la înălțimea zgârie-norilor STAS pentru turiști sau la… shoping, ci și în deşert, purtând, evident, vestimentaţie specifică locului.

Olimpiu Moruţan s-a transferat la FCSB şi a mai rărit întâlnirile amoroase. Cu un program special de pregătire pe care el singur şi l-a impus pentru a se… impune în primul „unsperezece” al lui Gigi Becali, „Oli” nu prea mai are suficient timp să se vadă cu iubita sa Paula, însă relaţia merge şi la distanţă (ea este din Cluj şi urmează cursurile de la Facultatea de Drept UBB din orașul transilvănean). O dovedesc fotografiile care ies la iveală de fiecare data când se întâlnesc. Și care „vorbesc” de la sine despre trăinicia relației dintre cei doi, chiar dacă cel mai matur este… ea, mai mare, ca vârstă, decât el!

„Paula este prietena lui Oli de mult timp, o fată dintr-o familie foarte bună, studentă la drept, foarte apropiaţi ca vârstă şi ştiu sigur, am văzut, mi-a spus și el, dar nu numai el, că îl încurajează, îl sprijină, îl motivează foarte mult”, Florin Vulturar, impresarul lui Olimpiu Moruţan

2 meciuri mai au „tricolorii” mici în grupa de calificare, cu Ţara Galilor (12 octombrie) şi Liechtenstein (16 octombrie), ambele pe teren propriu, fiindu-le necesare 4 puncte pentru calificarea la turneul final Euro 2019 din Italia și San Marino

  • 20 de ani are Adrian Petre
  • 20 de ani are Florinel Coman
  • 20 de ani are Dennis Man