Life

Ce job are acum Prințul Harry. S-a reprofilat după retragerea din familia regală britanică

23.03.2021 | 19:30
Ce job are acum Printul Harry Sa reprofilat dupa retragerea din familia regala britanica
ADVERTISEMENT

La mai bine de un an de când și-au anunțat retragerea din familia regală britanică, Prințul Harry și Meghan Markle s-au mutat în SUA, iar ducele de Sussex și-a găsit deja un alt job. 

Prințul Harry s-a angajat într-o funcție de conducere la un startup din Sillicon Valley care se ocupă de coaching și sănătatea mintală, informează Digi24. Acesta va fi directorul de impact al companiei BetterUp Inc. și va ține pledoarii pe subiecte ce au legătură cu sănătatea mintală.

ADVERTISEMENT

După retragerea din familia regală, Prințul Harry și soția lui s-au descurcat foarte bine cu propriile afaceri, mdupă ce Casa Regală le-a tăiat toate fonfurile.

Ce job are acum Prințul Harry. S-a reprofilat după retragerea din familia regală britanică

Prințul Harry va ocupa un post de conducere în cadrul companiei BetterUp Inc. din Sillicon Valley și va ține pledoarii publice pe subiecte legate de sănătatea mintală. De asemenea, Ducele de Sussex va participa la deciziile ce privesc strategia companiei.

ADVERTISEMENT

„Vreau ca activitatea mea să aibă un impact în viața oamenilor. Coachingul proactiv oferă posibilități nesfârșite de dezvoltare personală și o viață mai bună pe toate planurile”, a declarat Prințul Harry pentru publicația The Wall Street Journal. 

La începutul anului, Prințul Harry și Meghan Markle au anunțat că retragerea lor din familia regală britanică este o decizie permanentă și că renunță la atribuțiile regale. Responsabilitățieleși îndatoririle lor, numirile militare și unele evenimente le vor fi retrase și prelute de regină și alți membri activi ai Casei Regale.

ADVERTISEMENT

Prințul Harry și Meghan Markle, interviu controversat cu Oprah Winfrey

Ducii de Sussex au fost de acord să-i acorde jurnalistei Oprah Winfrey un interviu despre separarea de familia regală și au împărțit lumea în două cu declarațiile lor. Meghan Markle a vorbit despre un moment delicat pe care l-a avut în sânul familiei regale, atunci când membrii acesteia erau îngrijorați cu privire la culoarea pielii fiului ei nenăscut la acea vreme, Archie.

Actrița americană s-a confruntat și cu depresia și gândurile suicidare, iar Prințul Harry a fost singura persoană care a fost alături de ea în aceste momente, pentru că membrii Casei Regale au refuzat să o ajute. În plus, Meghan Markle a fost de multe ori victima denigrării publice și nu a fost protejată.

ADVERTISEMENT

Prințul Harry a declarat că cel mai tare s-a temut ca istoria să nu se repede, făcând referire l regretata sa mamă, Prințesa Diana. Ducele de Sussex are o relație bună cu bunica lui, Regina Elisabeta a II-a, și vorbesc regulat la telefon.

Ducii de Sussex au anunțat că în această vară este prpgramată să vină pe lume fetița lor. Fiul lor, Archie, va împlini doi ani în luna mai a acestui an.

ADVERTISEMENT