Fotbal intern

Ce jucător din Liga 1 Betano ar transfera Cosmin Moți la Ludogoreț! ”L-aș aduce și mâine”

23.01.2019 | 09:28
Ce jucator din Liga 1 Betano ar transfera Cosmin Moti la Ludogoret Las aduce si maine

Fundașul Cosmin Moți a anunțat că l-ar aduce la Ludogoreț Razgrad pe golgeterul Ligii 1 Betano, George Țucudean, dacă s-ar ocupa de transferuri la campioana Bulgariei. Internaționalul român a vorbit și despre meciul amical pierdut în fața campioanei României, CFR Cluj, scor 0-2.

”Normal că am vrea să câştigăm fiecare meci, dar este o perioadă de acumulare, o perioadă cu antrenamente solicitante şi mai important este să fim pregătiţi când începe campionatul. Este mai puţin important cine marchează, important este ca în perioada asta să ieşim sănătoşi de pe teren, să nu ne accidentăm”, a declarat fundașul campioanei Bulgariei.

George Țucudean se bucură alături de Billel Omrani și Ovidiu Hoban pentru un gol marcat de CFR Cluj
George Țucudean se bucură alături de Billel Omrani și Ovidiu Hoban pentru un gol marcat de CFR Cluj

Ce jucător din Liga 1 Betano ar transfera Cosmin Moți la Ludogoreț: ”E cel mai bun fotbalist român”

Cosmin Moți speră ca Dragoș Grigore, care a jucat o repriză în amicalul cu CFR Cluj după o accidentare care l-a ținut mult timp departe de teren, să nu mai aibă probleme medicale: ”Este bine pentru început. Sper din suflet să fie bine, să fie sănătos, să nu mai aibe accidentări şi să joace cât mai mult. CFR este o echipă bună, o ştiam destul de bine, o echipă disciplinată tactic, o echipă cu jucători masivi, jucători buni în faţă. CFR mi se pare o echipă solidă, experimentată, jucători buni, dar cel mai important este că sunt o echipă”.

”Mă ştiu cu Ţucudean de mulţi ani. 10, 11 ani, atunci când a ajuns la Dinamo era un copil. Mă bucur pentru el pentru că a progresat, că a ajuns să fie cel mai bun fotbalist român şi îi doresc baftă. El ştie ce e mai bine pentru el.  Eu l-aş aduce şi mâine, dacă ar fi după mine. Nu fac eu transferurile aici, cine urmăreşte jucători, îi poate urmări, iar dacă mai vin români, cu atât mai bine”, a spus Cosmin Moți despre un eventual transfer la Ludogoreț Razgrad al golgeterului din Liga 1 Betano.

CFR Cluj a învins Ludogoreț Razgrad cu scorul de 2-0 într-un meci amical disputat în cantonamentul din Antalya. George Țucudean ar putea pleca de campioana Ligii 1 Betano în această iarnă, el fiind dorit de FC Nantes acolo unde joacă și portarul Ciprian Tătărușanu. ”Canarii” vor să-l aducă pe atacantul ardelenilor, după ce l-au cedat la Cardiff City pe argentinianul Emiliano Sala, care însă este dat dispărut după ce avionul cu care se deplasa spre Țara Galilor nu este de găsit.