Fotbal intern

Ce jucător nu a ajuns la FCSB din cauza unui internațional român. “Gigi Becali îl voia de milă!”

29.09.2018 | 16:48
Ce jucator nu a ajuns la FCSB din cauza unui international roman Gigi Becali il voia de mila
ADVERTISEMENT

Ce jucător nu a ajuns la FCSB din cauza unui internațional român. Eugen Pârvulescu, fostul președinte al Pandurilor Tg, Jiu, a dorit să clarifice condițiile și situația în care Mihai Pintilii a ajuns la echipa lui Gigi Becali în 2012.

În urmă cu câteva zile fostul fotbalist Mihai Băcilă, accidentat grav în septembrie 2011 de către Florin Gardoș, a lansat un atac violent la adresa fostului președintele al Pandurilor Jiu, Eugen Pârvulescu. Acesta îl consideră vinovat pe omul care a fost în fruntea gorjenilor pentru faptul că a ratat transferul la Steaua în 2012, actuala FCSB, dar și pentru faptul că i-a făcut zile fripte după recuperarea în urma fracturii de tibie și peroneu. Cosmin Băcilă l-a făcut cu ou și oțet și pe Florin Gardoș

ADVERTISEMENT

Pârvulescu rupe tăcerea. “Gigi îl voia pe Băcilă la Steaua doar de milă, nimic mai mult!”

Contactat de către FANATIK.RO, Eugen Pârvulescu, fostul președinte al gorjenilor a dorit să clarifice situația cu Băcilă, dar și modul în care Mihai Pintilii a ajuns la echipa lui Giig Becali. “Am citit și eu și am rămas consternat de cele spuse de Băcilă. Dar atunci nu am vrut să intervin pentru că am aflat că Băcilă a început să o ia razna rău de când s-a lăsat de fotbal. Am auzit că are mari probleme cu șprițul și nu am dorit să intervin atunci.

Însă acum vreau să știți că eu sau Mihai Pintilii nu am avut nici o vină că Băcilă nu a ajuns la Steaua. Poate în visele lui, Băcilă a considerat că eu l-am lucrat. În primul rând Gigi Becali îl voia pe Băcilă la Steaua doar de milă, nimic mai mult. Vă spun acest lucru ca să ne înțelegem de la început. Niciodată Gigi nu a pus în balanță ori Pintilii ori Băcilă. Mi-a spus clar în față de ce l-ar lua pe Băcilă la echipa lui.

ADVERTISEMENT
Eugen Pârvulescu alături de Băcilă la Spitalul Elias din București

Gigi Becali mi-a spus clar, că dacă noi îi prelungim contractul lui Băcilă, atunci el nu are rost să îl ia la Steaua. Nu avea ce să facă cu el la această echipă. Îl lua la Steaua doar de milă sau doar dacă noi nu îi prelungeam contractul. Fotbalistic Gigi Becali nu a avut niciodată nevoie de Băcilă. Unde voia Băcilă să joace pe atunci la Steaua la ce echipă avea Gigi? Iar Băcilă v-a mințit. Eu nu am fost nici un actor cu el. Chiar am plâns din cauza problemelor lui de sănătate. Iar eu i-am spus încă de pe patul de spital că îi vom prelungi contractul și chiar i l-am mărit cu 25 la sută. Vreau să îi mai transmit doar că îl va bate Dumnezeu pentru tot ce a spus de mine. Nu i-am făcut deloc viața un calvar la Pandurii. Ba chiar eu l-am ajutat foarte mult. Și să nu uite că îmi schimbam cămășile prin spital cât am stat cu el acolo. Am stat cu el prin spital mai bine de o săptămână”, a încheiat Pârvulescu.