Sport

Ce jucători ratează derby-ul Dinamo – Rapid. „Câinii” au cele mai mari pierderi

Nu mai puțin de șase jucători vor rata derby-ul dintre Dinamo și Rapid, cele mai importante absențe le vor avea însă „câinii”.
18.10.2021 | 20:18
Ce jucatori rateaza derbyul Dinamo  Rapid Cainii au cele mai mari pierderi
Mircea Rednic, Dinamo. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Dinamo – Rapid este derby-ul etapei a 13-a din Casa Pariurilor Liga 1, iar partida se va desfășura după foarte mulți ani pe stadionul din Ștefan cel Mare.

FANATIK a aflat în exclusivitate numărul exact de bilete care va fi pus în vânzare pentru derby-ul Dinamo – Rapid, însă giuleștenii ar putea să refuze bilete din cauza protocolului pentru COVID-19.

ADVERTISEMENT

Dinamo are cinci absenți la derby-ul cu Rapid

Mircea Rednic va avea din nou probleme cu jucătorul U21, după ce Geani Crețu a văzut cartonașul galben în meciul cu Gaz Metan Mediaș și va fi suspendat cu Rapid.

Tot din cauza cumului de cartonașe vor rata derby-ul și atacantul Robert Moldoveanu și Alin Dudea, care va lipsi două etape după ce a văzut cartonașul roșu în finalul meciului cu ardelenii în urma unor injurii adresate arbitrului.

ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat în exclusivitate accidentările lui Andreas Mihaiu și Marco Ehmann, iar fundașul născut în Germania va reveni în sfârșit la antrenamente marți, 19 octombrie. Va fi însă greu de crezut că se afla în lot pentru meciul cu Rapid. Pe lista jucătorilor indisponibili se adaugă și Valentin Borcea, de asemenea accidentat.

Ce absenți are Mihai Iosif pentru meciul cu Dinamo

Rapid e pe val după victoria cu 2-0 în fața campioanei României, CFR Cluj, iar alb-vișinii au un moral excelent înaintea derby-ului cu Rapid.

ADVERTISEMENT

Singurul jucător pe care Mihai Iosif nu se poate baza este fundașul Junior Morais, fiind suspendat după ce a văzut galbenul cu CFR Cluj.

Partida dintre Dinamo și Rapid se va disputa sâmbătă, 23 octombrie, de la ora 20:30. Dinamo se află pe locul 15 înainte cu doar șapte puncte, în timp ce nou-promovata Rapid e pe locul cinci cu 21 de puncte.

ADVERTISEMENT

De ce derby-ul Dinamo – Rapid nu se poate juca pe Național Arena

FANATIK a aflat în exclusivitate faptul că Dinamo are datorii mari către Primăria București din cauza neplății chiriei pentru meciurile disputate pe cel mai important stadion.

Primăria Capitalei s-a înscris la masa credală însă va pierde o mare parte din suma pe care o are de recuperat de la Dinamo și astfel nu le vor mai permite dinamoviștilor să evolueze pe Arena Națională.

De altfel, stadionul este ocupat pentru toată luna octombrie deoarece este organizat un turneu internațional de gaming pentru „Dota 2”, iar organizatorii au plătit nu mai puțin de 500.000 de euro pentru închirierea arenei.

ADVERTISEMENT