Ce jucători trebuie să depășească Grozav pentru a-și face loc în echipa ta FootballCoin

Claudiu Surmei   
in football fantasy
09/10/2018, 18:43
Ce jucători trebuie să depășească Grozav pentru a-și face loc în echipa ta FootballCoin
Ce jucători trebuie să depășească Grozav pentru a-și face loc în echipa ta FootballCoin

GEORGE COPOS A PROMIS CA REVINE LA RAPID!

Cand revine in Giulesti si detalii despre mega afacerea lui Copos numai in REVISTA FANATIK din ianuarie, la toate chioscurile din tara!

Gicu Grozav a revenit pe teren după aproape șase luni de absență. Fotbalistul de 28 de ani, proaspăt revenit la Dinamo, a jucat în ultimele 30 de minute ale meciului împotriva lui FC Botoșani. Realizările fotbalistului nu au fost remarcabile. Dar cu Dinamo aflată la distanță mică de prăpastia spre Liga II, Grozav este privit drept ultima speranță pentru ca clubul bucureștean să poată salva acest sezon.

Merită Grozav un loc în echipa ta FootballCoin pentru etapele viitoare? Aceștia sunt unii dintre jucătorii pe care va trebui să îi depășească în preferințele managerilor virtuali.

Nicușor Bancu (Craiova) – A evoluat în toate partidele Craiovei în acest sezon. A reușit un hat-trick împotriva lui FC Voluntari. Bancu sau Grozav? Fotbalistul lui Craiova a avut evoluții constante, a obținut 152 de puncte și sunt toate șansele să se afle în formă mai bună decât Grozav în acest final de sezon.

Nicușor Bancu
Nicușor Bancu

Salomao (Dinamo) – Este rivalul direct al lui Grozav pentru un rol de titular în echipa lui Dinamo. Salomao a fost unul dintre puținii jucători ai lui Dinamo ale căror evoluții au fost apreciate. Prestațiile recente au fost însă slabe. Salomao sau Grozav? Fotbalistul portughez are 148 de puncte, dar se află în declin. Grozav are toate șansele să îl depășească atât în preferințele managerilor FootballCoin, cât și ale lui Claudiu Niculescu.

Neluț Roșu (Astra Giurgiu) – A fost cel mai bun mijlocaș al Astrei într-un sezon în care echipa giurgiuveană nu a impresionat. Jucătorul de 25 de ani a evoluat în toate partidele Astrei din acest sezon, a marcat patru goluri și a obținut 126 de puncte în FootballCoin. Roșu sau Grozav? Este dificil de ales, însă evoluțiile mai bune ale Astrei vor putea să îl ajute pe Roșu să obțină un punctaj bun.

Alexandru Mitriță (Craiova) – Este cel mai bun mijlocaș al Ligii 1, cel mai bun marcator (la egalitate cu George Țucudean) și face parte din lotul echipei naționalei. Mitriță sau Grozav? Numai fanii cei mai încrezători în evoluțiile lui Grozav l-ar alege în acest moment în echipa FootballCoin înaintea lui Mitriță.

Liga 1 și celelalte campionate europene iau o pauză pentru a face loc meciurilor internaționale. Ține minte să îți alegi echipele perfecte în competițiile gratuite FootballCoin până pe 19 Octombrie pentru șansa de a câștiga premii importante.

Închide ×