Sport

Ce jucători vor pleca de la U Craiova în vară! Numele de pe lista neagră a oltenilor. Exclusiv

Dezamăgirea este foarte mare la U Craiova după ce s-a ratat din nou câștigarea titlului, iar șefii clubului au făcut deja lista cu jucătorii care vor pleca.
28.05.2021 | 19:46
Ce jucatori vor pleca de la U Craiova in vara Numele de pe lista neagra a oltenilor Exclusiv
Dezamăgirea este foarte mare la U Craiova după ce s-a ratat din nou câștigarea titlului, iar șefii clubului au făcut deja lista cu jucătorii care vor pleca. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

La ultimul meci din play-off, oltenii au sărbătorit alături de fani câștigarea Cupei României, care a mai alinat puțin din durerea faptului că s-a pierdut încă o dată titlul.

Deși obiectivul principal nu a fost îndeplinit, antrenorul Marinos Ouzounidis nu se gândește să plece din Bănie și are planuri mai pentru viitor.

ADVERTISEMENT

U Craiova a stabilit ce jucători vor pleca în această vară

Din informațiile FANATIK, conducătorii de la U Craiova au început să lucreze deja pentru sezonul viitor și mai mulți jucători vor pleca de la gruparea olteană după ce au avut prestații modeste în stagiunea precedentă.

Pe lângă Cristi Bărbuț, care se afla la final de contract și a ales să meargă la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, oltenii au decis să nu activeze clauzele de cumpărare a jucătorilor Juan Camara și Alexandru Tudorie.

ADVERTISEMENT

Spaniolul Camara a ajuns la Craiova la începutul anului, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate la acel moment, după ce în prima parte a sezonului a impresionat la Dinamo. El a semnat un contract până în vară cu drept de prelungire până în 2024.

Alexandru Tudorie a fost adus în Bănie la începutul sezonului, sub formă de împrumut cu drept de cumpărare definitivă de la Arsenal Tula, transfer anunțat în exclusivitate de FANATIK. Evoluțiile sale în tricoul oltenilor nu au fost pe placul oficialilor, așa că el se va întoarce în Rusia.

ADVERTISEMENT

Revin Gustavo, Ivanov și Markovic

Alți doi jucători care nu au reușit să convingă la Universitatea Craiova sunt atacantul croat Ivan Mamut și mijlocașul elvețian Matteo Fedele, iar FANATIK a aflat că ei au șanse minime să mai continue sub comanda lui Marinos Ouzounidis.

Fără evoluții în care să strălucească, fotbaliștii Mihai Căpățână, Ovidiu Bic și Ștefan Vlădoiu ar putea fi împrumutați la alte formații. O decizie finală în ceea ce-i privește pe cei trei va fi luată abia după ce oltenii vor vedea ce achiziții vor putea face.

ADVERTISEMENT

FANATIK a mai aflat că dintre jucătorii pe care Universitatea Craiova i-a avut împrumutați în acest sezon la alte echipe, trei au șanse să fie păstrați de Ouzounidis. Este vorba de brazilianul Gustavo, care a jucat la Ajman în Emiratele Arabe Unite, bulgarul Antoni Ivanov de la FC Voluntari și Jovan Markovic de la Academica Clinceni.

În schimbă, tinerii Borta, Șerban, Sârbu și Buzan au șanse minime să prindă prima echipă și în aceste condiții ar putea fi din nou împrumutați.

Jucătorii lui Marinos Ouzounidis au intrat în vacanță după sărbătoarea de la cucerirea Cupei României și se vor reuni în Bănie pe data de 14 iunie. Din informațiile FANATIK, trei zile mai târziu, oltenii vor pleca în cantonament în Austria și vor rămâne acolo să pregătească meciul din Supercupa României împotriva campioanei CFR Cluj.


  • (P) Cota BETANO ca Universitatea Craiova să ia campionatul în sezonul 2021-2022 este 4,50. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: