News

Ce jurnalist o acuză pe Diana Șoșoacă! „Mi-a spus că trebuie să fiu eliminat”

07.02.2021 | 09:55
Ce jurnalist o acuza pe Diana Sosoaca Mia spus ca trebuie sa fiu eliminat
Senatorea AUR Diana Șoșoacă a avut o nouă ieșire în decor. Sursa foto - ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO
ADVERTISEMENT

FANATIK îți spune ce jurnalist o acuză în termeni duri pe senatoarea Diana Șoșoacă! Mirel Curea, prim redactor șef-adjunct la EVZ nu a ezitat o clipă și a făcut câteva declarații șoc în emisiunea moderată de Răzvan Dumitrescu la Antena 3.

Acesta a transmis că șefii AUR sunt la un pas de harakiri dacă îi mai permit un astfel de comportament colegei lor.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, Curea spune că Diana Șoșoacă i-a transmis la un moment dat că este un jurnalist care trebuie eliminat.

Ce jurnalist o acuză în termeni duri pe Diana Șoșoacă!

„Ăsta nu e comportament de senator. Cei din conducerea AUR sunt pe punctul de a-şi face harakiri (metodă japoneză rituală de sinucidere, n.r.).

ADVERTISEMENT

Nu ştiu ce să mai facă. Nu înţeleg cum s-au trezit cu ea (cu Diana Şoşoacă) printre ei. O plângea pe Laura Codruţa Kovesi când a fost demisă.

Avea declaraţii publice în care spunea de preoţi ce nenorociţi sunt şi despre BOR că are o prezenţă malefică în viaţa noastră, a românilor.

ADVERTISEMENT

Îşi face rău chiar dumisale. Mie mi-a spus că sunt un jurnalist care trebuie eliminat”, a zis Mirel Curea.

Vă readucem aminte că Diana Șoșoacă a avut o nouă ieșire în decor. Aceasta a participat la o petrecere fără să respecte regulile în pandemie.

ADVERTISEMENT

Senatoarea riscă acum sancțiuni din partea legii. De altfel, Șoșoacă a transmis live pe o rețea de socializare de la petrecerea de la Iași, unde a cerut lăutarilor dedicații pentru Raed Arafat și Klaus Iohannis.

Între timp, Inspectoratul de Poliție Județean Iași a anunțat că face verificări în urma petrecerii la care a participat senatoarea Diana Șoșoacă.

ADVERTISEMENT