News

Ce l-a deranjat pe Gigi Becali la înmormântarea actorului Ion Dichiseanu: ”Nu se face așa ceva”

Prezent la înmormântarea lui Ion Dichiseanu, Gigi Becali a fost deranjat de o dorință a marelui actor.
24.05.2021 | 08:52
Ce la deranjat pe Gigi Becali la inmormantarea actorului Ion Dichiseanu Nu se face asa ceva
ADVERTISEMENT

Sâmbătă, la două zile după ce a încetat din viață la Spitalul Floreasca, actorul Ion Dichiseanu (87 de ani) a fost înmormântat cu onoruri militare pe Aleea Artiștilor din Cimitirul Bellu.

Printre personalitățile din viața publică internă care l-au condus pe ultimul drum s-a aflat și omul de afaceri Gigi Becali, cel care, la finalul ceremoniei, a făcut și o serie de declarații.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, deranjat de un aspect la înmormântarea actorului Ion Dichiseanu

În fața jurnaliștilor prezenți la eveniment, patronul FCSB şi-a exprimat public nemulțumirea față de ultima dorință a lui Ion Dichiseanu, aceea ca mașina mortuară să fie condusă de o femeie.

”Nu se face așa ceva. Să-l ierte Dumnezeu pentru ce a făcut. S-a gândit până şi la moarte… tot cu femeile. Dacă e să fii cu Hristos nu poți să fii cu femeile încontinuu. Trebuie să laşi femeile”, a declarat Gigi Becali la înmormântarea artistului, potrivit Antena3.

ADVERTISEMENT

”Pentru mine este o adevărată onoare să am acest privilegiu. Din nefericire este un lucru foarte trist pentru întreaga țară, pentru întreaga națiune faptul că domnul Dichiseanu a plecat de lângă noi.

Este un moment foarte greu pentru toată lumea, pentru fiica domnului Ion Dichiseanu este un moment cumplit, nu își poate stăpâni lacrimile”, a spus pentru sursa citată, Gabi Lucuţar, femeia care a condus cortegiul lui Ion Dichiseanu.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, Becali a fost extrem de îndurerat de pierderea suferită de lumea artistică din România și a dezvăluit ce relație avea cu regretatul actor. Omul de afaceri a spus că actorul obișnuia să-l viziteze des și să stea amândoi la povești.

”Aveam așa o prietenie cu el, mai venea pe la mine, mai vorbeam. Era credincios. Să-l ierte Dumnezeu”, a mai afirmat Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Ion Dichiseanu, condus sâmbătă pe ultimul drum

Ion Dichiseanu a fost înmormântat sâmbătă, pe Aleea Actorilor din Cimitirul Bellu, cu onoruri militare. Mai mulți prieteni, colegi şi admiratori i-au adus acestuia un ultim omagiu.

În drumul spre Cimitirul Bellu, cortegiul funerar a fost oprit pentru câteva momente la casa actorului din strada Armenească. Sicriul marelui actor a fost acoperit cu drapelul tricolor iar pe cruce a fost înfășurat un fular al echipei Rapid Bucureşti.

Printre zecile de oameni prezenţi la înmormântarea lui Ion Dichiseanu s-au numărat şi omul de afaceri Viorel Păunescu sau Aurel Pădureanu, soţul Corneliei Catanga.

În urmă cu patru zile, Ion Dichiseanu a încetat din viață. Acesta și-a dedicat întreaga aproape întreaga carieră Teatrul Nottara pe scena căruia a jucat peste 40 de ani.

ADVERTISEMENT