Fotbal intern

Ce l-a întrebat soția pe Nicolae Dică în timpul unui meci! “Cum au ajuns ăștia acolo?”

08.11.2018 | 08:53
Ce la intrebat sotia pe Nicolae Dica in timpul unui meci Cum au ajuns astia acolo

Antrenorul FCSB-ului a povestit amuzat cum soția l-a întrebat în timpul unui meci despre felul în care au ajuns să joace unii în UEFA Champions League. Nicolae Dică a recunoscut că a fost surprins când consoarta l-a chestionat în legătură cu traseul celor de la Viktoria Plzen! Cehii au fost adversarii FCSB-ului, dar între timp au ajuns să joace în Liga Campionilor. Au pierdut fără drept de apel însă șocul de pe teren propriu cu Real Madrid.

“Chiar m-am uitat cu soţia la meci şi scria pe ecran Plzen vs Real Madrid şi m-a întrebat: Sunt cei cu care aţi jucat voi? Da. Ei sunt în Champions League? M-a pufnit râsul. Păi, cum au ajuns? Au câştigat campionatul, s-au calificat în Champions League”, a povestit Nicolae Dică pentru Telekom Sport dialogul avut cu soția lui.

Ce l-a întrebat soția pe Nicolae Dică în timpul unui meci! (4) Nicolae Dica in meciul de fotbal dintre FCSB si Astra Giurgiu, din cadrul Ligii 1 Betano, disputat pe Arena Nationala din Bucuresti, duminica 11 noiembrie 2018.@ Razvan Pasarica/SPORTPICTURES
Nicolae Dică a învins-o sezonul trecut pe Viktoria Plzen, scor 3-0

Ce l-a întrebat soția pe Nicolae Dică în timpul unui meci!

FCSB și Viktoria Plzen au jucat împreună chiar în sezonul trecut. Se întâmpla în grupele Europa League și în primul meci, disputat pe teren propriu, pe Național Arena, roș albaștrii și-au zdrobit adversarii. Au învins cu 3-0, dar la retur cei de la Plzen și-au luat revanșa și au bătut și ei cu 2-0.

Sezonul acesta Viktoria Plzen a ajuns până în grupele UEFA Champions League. Are un singur punct după patru jocuri disputate și nu mai puțin de 3 înfrângeri. Ultima a fost una drastică. Galacticii lui Solari s-au impus în Cehia cu scorul de 5-0. Francezul Karim Benzema a marcat de două ori, în timp ce Casemiro, Gareth Bale și Toni Kroos au completat și ei tabela de marcaj. Până în acest moment, cei de la Plzen au reușit să marcheze trei goluri în grupele Ligii Campionilor și au scos de 14 ori mingea din poartă. ȚSKA Moscova este singura adversară care nu a putut să o învingă pe Viktoria Plzen. Meciul s-a terminat 2-2.

  • 1 punct are Viktoria Plzen în grupele UEFA Champions League