Fotbal intern

Ce l-a nemulţumit pe Eduard Stăncioiu în perioada petrecută la FCSB. “M-a deranjat!”

07.07.2018 | 11:59
Eduard Stăncioiu a plecat nemulţumit de la FCSB

Eduard Stăncioiu a plecat de la FCSB, după ce oficialii vicecampioanei României au decis să nu-i prelungească înţelegerea, iar portarul în vârstă de 37 de ani a explicat ce nemulţumire are din perioada în care s-a aflat sub contract cu gruparea finanţată de Gigi Becali.

”Întotdeauna mi-am dorit să joc! Au fost anumite circumstanțe când poate că nu am meritat să joc, poate nu am fost suficient de bun pentru Steaua, când era Florin Niță, dar frustrarea există. În cea ce privește achiziția lui Bălgrădean, care este un portar foarte bun, asta a fost decizia patronatului. Nu sunt genul de om care să facă valuri, dar m-a deranjat pentru că am vrut să joc și aș mai vrea să joc la acest nivel. Steaua, din punct de vedere al infrastructurii, are absolut tot ce-i trebuie unui club mare. De aceea, orice jucător din România vrea să ajungă la Steaua”, a spus Stăncioiu la o emisiune de sport.

Nemulţumirea lui Eduard Stăncioiu după ce a plecat de la FCSB

Eduard Stăncioiu a vorbit şi despre modul cum s-a despărţit de FCSB şi recunoşte că oficialii vicecampioanei României au avut o atitudine corectă în perioada colaborării. Mai mult, acesta a avut cuvinte de laudă la adresa lui Florin Niţă şi Andrei Vlad.

Eduard Stăncioiu şi Florin Niţă la antrenamentul oficial susţinut înaintea meciului Sporting Lisabona - FCSB
Eduard Stăncioiu şi Florin Niţă au tras tare la antrenamentul oficial susţinut înaintea meciului Sporting Lisabona – FCSB

 ”A fost un final de contract, ne-am strâns mâna. Eu am apreciat interesul lor pentru mine în cei doi ani și asta a fost. A fost, până la urmă un tratament corect, pentru că am avut o concurență puternică în persoana lui Florin Niță, pe care nimeni nu-l putea scoate din poartă. 

Apoi, am fost în aceeași echipă cu Andrei Vlad, dar el a contat mai mult pentru că este mai tânăr și poate însemna o chestiune de marketing. Dacă va munci la fel în continuare, va ajunge un mare portar”, a mai spus Stăncioiu.