Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Ce l-a nemulțumit pe Gigi Becali după România – Ucraina 3-0! „A jucat fundaș stânga”

Gigi Becali a dezvăluit ce l-a nemulțumit după România - Ucraina, scor 3-0. Patronul FCSB știe de ce Florinel Coman nu a avut realizări importante în ofensivă.
17.06.2024 | 21:34
Ce la nemultumit pe Gigi Becali dupa Romania  Ucraina 30 A jucat fundas stanga
Ce l-a nemulțumit pe Gigi Becali după România - Ucraina 3-0! „A jucat fundaș stânga”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Gigi Becali s-a uitat la România – Ucraina, scor 3-0, pentru că Florinel Coman a început titular pe Allianz Arena. Patronul de la FCSB a spus în direct care este singura nemulțumire după succesul categoric al „tricolorilor” de la EURO 2024: postul pe care l-a ocupat golgheterul „roș-albaștrilor”.

Gigi Becali, o singură nemulțumire după România – Ucraina 3-0! „A jucat fundaș stânga”

Valentin Mihăilă și-a pierdut locul în primul „11” cu Ucraina, din cauza unei răceli grave înaintea debutului la EURO 2024. Astfel, Edi Iordănescu l-a titularizat pe Florinel Coman în locul fotbalistului de la Parma.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a intrat la FANATIK LA EURO și a dezvăluit că postul pe care a jucat Florinel Coman cu Ucraina l-a nemulțumit. Patronul de la FCSB spune că golgheterul din SuperLiga nu a reușit să aibă realizări în ofensivă, din cauza rolului pe care l-a avut și în apărare.

„Cum să nu fiu bucuros? Te aștepți la orice în fotbal, nu jucam cu o echipă extraordinară. Este adevărat că are doi, trei jucători foarte scumpi, dar până la urmă e Ucraina. Ce dacă joacă la Chelsea și Real Madrid.

ADVERTISEMENT

Aici e meritul lui Edi, a gândit bine jocului. L-a pus fundaș stânga pe Coman și așa a câștigat 3-0, deci e meritul lui Edi. A jucat bine Coman, cel mai bine a jucat dacă a câștigat echipa cu 3-0.

Bine că l-a băgat pe Coman că dacă nu îl băga nici nu mă uitam la meci. Dacă se apără mult nu mai are suflu în atac”, a spus Gigi Becali la FANATIK LA EURO, emisiune live doar pe site-ul FANATIK.RO, după meciurile echipei naționale.

ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu: „A fost generația de aur, aceasta nu e din niciun metal! E generația de suflet”

Edi Iordănescu are o rugăminte pentru suporterii „tricolorilor” la sfârșitul confruntării cu Ucraina de la EURO 2024. Selecționerul nu vrea să existe comparații între lotul actual de fotbaliști și generațiile anterioare de la echipa națională.

„E o zi memorabilă, românii au fost prezenți în număr mare, mă simt copleșit. Le mulțumesc și românilor din țară, sunt convins că sunt fericiți. Dacă până acum mai aveați dubii, sper că acum mă credeți: echipa aceasta are o inimă mare!

ADVERTISEMENT

Pleacă trenul într-o oră și jumătate, nu îmi cereți să intru în detalii tactice! Vă rog ceva: am văzut că începe să fie numită în fel și chip generația aceasta, încetați! Nu o numiți în niciun fel! A fost generația de aur, aceasta nu e din niciun metal! E generația de suflet! Nu a mai existat vreo echipă cu un suflet atât de mare!

Generația aceasta nu are limite! Băieții aceștia au alergat încontinuu, până când nu i-au mai ținut picioarele și a trebuit să îi schimbăm. E meritul lor total, eu le sunt recunoscător și le mulțumesc!”, a spus Iordănescu.

Gigi Becali are o singură nemulțumire după România - Ucraina: „A jucat fundaș stânga”

ADVERTISEMENT
4.35 este cota BETANO pentru câștigarea grupei E de către România