Sport

Ce l-a nemulțumit pe Ovidiu Burcă după Dinamo – Dumbrăvița 4-1: „Te pot costa astfel de momente”

Ovidiu Burcă, antrenorul lui Dinamo, a găsit un motiv de nemulțumire după 4-1 cu Dumbrăvița, rezultat care îi duce pe "câini" la 3 puncte de podium în Liga 2 Casa Pariurilor.
13.11.2022 | 18:14
Ce la nemultumit pe Ovidiu Burca dupa Dinamo  Dumbravita 41 Te pot costa astfel de momente
Ovidiu Burcă a dus-o pe Dinamo pe locul 8 în Liga 2, la 4 puncte distanță de primul loc de play-off. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Dinamo a reușit o nouă victorie în Liga 2 Casa Pariurilor, iar Ovidiu Burcă visează la un loc de play-off.

Ovidiu Burcă, e optimist după Dinamo – CS Dumbrăvița 4-1: „S-a tot vorbit de faptul că nu înscriem”

Antrenorul lui Dinamo s-a arătat satisfăcut de jocul „alb-roșiiilor” după victoria clară împotriva bănățenilor: „Veneam după câteva meciuri în care s-a tot vorbit de faptul că nu înscriem. Era o chestiune de timp să marcăm mai mult, dar una peste alta sunt mulțumit”.

ADVERTISEMENT

Totuși Ovidiu Burcă a avut ceva să le reproșeze elevilor săi: „Am avut la 2-0 un moment de relaxare care nu mi-a plăcut, dar probabil că nu am mai avut 2-0 de foarte mult timp și s-au relaxat băieții.

Va trebui să fim mult mai atenți pe viitor, te pot costa astfel de momente”, a mai spus tehnicianul la finalul partidei.

ADVERTISEMENT

Valentin Ioan Borcea, un jucător în care Dinamo își pune mari speranțe: „ E un tânăr de mare perspectivă”

Valentin Ioan Borcea a reușit să revină la Dinamo după o accidentare de durată, iar mijlocașul a marcat de două ori cu Dumbrăvița: „Ionuț e un tânăr de mare perspectivă. Când am venit la Dinamo era accidentat, era nerăbdător să intre, dar acești copii trebuie să învețe să aibă răbdare.

Se antrenează foarte bine de mult timp, i-am spus acum câteva săptămâni că «Atunci când o să simt că e nevoie de tine o să te bag pe teren»”.

ADVERTISEMENT

Astăzi a intrat foarte bine, cu personalitate, este un jucător cu tupeu în ultimii metri de teren. Are și mijloacele tehnice să finalizeze, să ofere ultima pasă”, l-a mai lăudat Burcă.

Ovidiu Burcă, nemulțumit de arbitraj: „Mi s-a părut că ar fi fost circumstanțe de penalty”

Antrenorul lui Dinamo a acuzat și arbitrajul după meciul cu Dumbrăvița„Mi s-a părut că ar fi fost circumstațe de penalty. Jucătorii erau foarte iritați. În mod normal, când arbitrul nu fluieră, nu trebuie să stai să te mai cerți cinci minute.

ADVERTISEMENT

Trebuia să ne liniștim, să vedem ce avem de făcut în repriza a doua”, le-a mai reproșat Burcă jucătorilor săi.

ADVERTISEMENT