Sport

Ce l-a supărat pe Hagi înaintea derby-ului cu FCSB: „Nu le ascundeți, dați totul! Lumea ține cu Farul pentru că e cea mai bună echipă”

Gică Hagi a fost supărat înaintea duelului dintre Farul și FCSB, explicând și motivul pentru care lumea ține cu echipa sa.
18.05.2023 | 21:11
Ce la suparat pe Hagi inaintea derbyului cu FCSB Nu le ascundeti dati totul Lumea tine cu Farul pentru ca e cea mai buna echipa
Ce l-a supărat pe Hagi înaintea derby-ului cu FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

„Regele” îi cheamă pe suporteri la stadion și le transmite acestora să fie mândri pentru că echipa este calificată pentru preliminariile cupelor europene, dezvăluind și unde va juca meciurile de pe teren propriu.

Ce l-a supărat pe Hagi înaintea derby-ului cu FCSB

Gică Hagi a fost supărat înainte de Farul-FCSB pentru că în timpul emisiunii „Fotbal Club” de la TV DigiSport, nu rulau imagini cu meciurile Farului câștigate în fața FCSB-ului, în sezonul regulat:

ADVERTISEMENT

„Noi ne concentrăm pe Farul-FCSB, ce au făcut între ele. În campionatul regulat am avut mai multe puncte ca ei. Nu le ascundeți, dați totul! Sunt mici detalii. Vorbiți cu cineva care se uită la mici detalii.

Lumea ține cu Farul, pentru că Farul e cea mai bună echipă din campionatul României, care a câștigat cele mai multe puncte, când la începutul campionatului nu ne dădea nimeni șanse.

ADVERTISEMENT

Am citit că FCSB-ul stă mai bine din punct de vedere fizic mai bine ca echipe din Champions League. La noi nu se fac statistici? Eu cred că lucrurile trebuie să fie echidistante”.

„Trebuie să repetăm același stil de joc și să marcăm goluri!”

„Când dai de o echipă, trebuie să dai și de cealaltă. La meciul cu Rapid dacă vă uitați peste cifre vă lăsați de fotbal. Mie îmi place să fiu corect, corect era să dați ambele meciuri.

ADVERTISEMENT

Sunt cifre, dar la noi nu se dau, dar nu-i nimic, vedem duminică. Vă spun că am câștigat 3-1 acasă ultima dată și am fost felicitați inclusiv de ei. Trebuie să repetăm același stil de joc și să marcăm goluri”, a continuat Gică Hagi.

„Încă o dată vin să atrag atenția, echipa câștigă trofee și jucătorii fac diferențe într-un anumit moment. Noi ca echipă, din toate punctele de vedere, i-am distrus pe toți în acest campionat.

ADVERTISEMENT

Noi vrem să fim aceeași echipă și duminică, iar primul lucru și e fundamental să atacăm foarte bine. Principiul nostru e atacul. Bineînțeles că vom trata fazele foarte bine, pentru că adversarul e foarte bun.

Jocul colectiv al nostru trebuie să fie mai bun. E greu să spun echipa în momentul de față. Decizia va fi 100% la mine. Deciziile mi le asum eu.

Noi în momentul de față avem un meci atât de greu în față, nu vorbim despre achiziții sau despre plecări. În rest, trebuie să mai găsim și timp pentru a face alte lucruri.

Noi suntem în cupele europene. Toți constănțenii și dobrogenii trebuie să fie mândri pentru ceea ce am reușit. În preliminarii jucăm acasă, iar dacă Doamne ajută ne calificăm în grupe, probabil vom juca la București”, a mai spus „Regele”.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,33 este cota pentru „X2” la meciul Farul – FCSB

ADVERTISEMENT