Life

Ce l-a uimit pe Dragoș Bucur la unul dintre semifinaliștii Românii au talent: ”Mi se pare că ești puțin diliu”

Reacția lui Dragoș Bucur la unul dintre semifinaliștii Românii au talent. Sandeep Kale l-a impresionat pe toți jurații, dar reacția cu adevărat surprinzătoare a fost a lui Dragoș Bucur.
13.05.2022 | 21:53
Ce la uimit pe Dragos Bucur la unul dintre semifinalistii Romanii au talent Mi se pare ca esti putin diliu
Cum a reacționat Dragoș Bucur la numărul lui Sandeep Kale de la Românii au talent. foto: Colaj Fanatik / Capturi Pro TV
ADVERTISEMENT

Sandeep Kale i-a impresionat pe jurații de la Românii au talent. Concurentul venit tocmai din India pentru a participa la faimoasa emisiune l-a ridicat în picioare pe Andi Moisescu.

Dragoș Bucur, către unul dintre semifinaliștii de la Românii au talent: „Ești puțin diliu”

Dragoș Bucur a fost cel mai categoric dintre jurați. Impresionat de prestația concurentului, acesta i-a spus că este „diliu”.

ADVERTISEMENT

Conform lui, numărul prezentat pe scena de la semifinala Românii au talent a fost „la limita nebuniei”.

„Nu știu cum o să traducă, mie mi se pare că ești puțin diliu, în sensul bun. Reușești să duci numărul ăsta la limita nebuniei. Ești foarte bun, bravo!”, a spus Dragoș Bucur.

ADVERTISEMENT

Și Mihai Bobonete a fost impresionat de numărul lui Sandeep Kale, dar ceea ce se întreba acesta a fost cum călătorește concurentul prin toată lumea cu făcălețul său imens, pe care îl folosește pe scenă.

„Trăi-ți-ar mă-ta, ce e asta frățioare? Mi se pare genial să îl poarte așa prin toată lumea. Nu știu care e rezultatul final. Ar fi interesant să mergem cu călușarii la ei, în India. Ce poate el să facă pe făcălețul ăla…”, a spus Bobonete.

ADVERTISEMENT

Andi Moisescu a aplaudat momentul din picioare

Andi Moisescu a fost cel care a aplaudat acest moment din picioare, spunând că este „ireal”,

„Talentul este exact acela de a face un spectacol ireal. Până acum a fost suspendat, omul se agață de fiecare milimetru. Când era mic, nu era culcat în pătuț, ci pe un făcăleț”, a spus Andi, care a aplaudat în picioare.

Și Andra a dezvăluit că a fost impresionată de numărul acestuia și a spus că speră să primească voturile celor de acasă.

ADVERTISEMENT

„Sper că i-ai impresionat și pe cei de acasă, așa cum ai făcut cu noi în seara aceasta”, a spus artista.

ADVERTISEMENT