News

Ce l-ar fi împins pe Bogdan, asistentul veterinar din Pitești, să se sinucidă. Tânărul urma un tratament pentru depresie

Ce motiv ar fi avut Bogdan, asistentul veterinar din Pitești, să își pună capăt zilelor? Noi detalii despre cazul tânărului argeșean.
10.05.2024 | 13:33
Ce lar fi impins pe Bogdan asistentul veterinar din Pitesti sa se sinucida Tanarul urma un tratament pentru depresie
Bogdan, asistentul veterinar din Pitești. colaj Fanatik/ Foto captură Observator News
ADVERTISEMENT

Noi detalii despre Bogdan, asistentul veterinar din Pitești care a fost găsit fără viață, acum două zile, în mașina sa. Deși avea toată viața înainte, tânărul de doar 30 de ani a ales să se sinucidă.

Bogdan, asistentul veterinar din Pitești, urma un tratament pentru depresie

Descoperirea șocantă a avut loc miercuri seara, pe strada Frații Golești, din municipiul Pitești . Un localnic l-a găsit pe bărbat în autoturism. Pentru că i s-a părut că ar fi inconștient, acesta a sunat la 112.

ADVERTISEMENT

Inițial, la fața locului au ajuns pompierii și un echipaj medical al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ Argeș). Salvatorii au constatat că bărbatul nu prezintă semne vitale, iar la scurt timp a fost declarat decesul acestuia.

Ulterior, martorii aflați în zonă au constatat că tânărul decedat este chiar asistentul veterinar care lucra la cabinetul de pe strada Frații Golești. De altfel, mașina bărbatului era parcată chiar în apropiere de locul de muncă.

ADVERTISEMENT

În zonă au fost solicitați polițiștii argeșeni, pentru a desfășura cercetări. S-a descoperit că tânărul avea o branulă pusă la picior. Totodată, în cabinetul veterinar anchetatorii au găsit mai multe flacoane de medicamente deschise și golite, potrivit Observator.

Ce motiv ar fi avut tânărul să se sinucidă

Din primele date, se pare că Bogdan ar fi murit din cauza unei supradoze. El ar fi luat mai multe medicamente și și-ar fi administrat injecții. Însă, nu se știe cu exactitate dacă era consumator și dacă decesul s-ar fi produs accidental ori dacă, într-adevăr, s-a sinucis.

ADVERTISEMENT

„E șocant, bineînțeles. Eu nu pot să cred efectiv. Era destul de cooperant în legătură cu cazurile pe care le aveam”, a transmis unul dintre clienții tânărului, conform sursei citate.

Pe de altă parte, presa locală menționază că bărbatul urma un tratament pentru depresie de mult timp. Totodată, se pare că Bogdan se confrunta cu probleme în relație, între el și iubita lui având loc certuri destul de frecvent.

ADVERTISEMENT

Prin urmare, varianta sinuciderii nu este exclusă în acest caz, deși tânărul nu a lăsat niciun bilet de adio. Trupul său a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, urmând ca rezultatele toxicologice să dezvăluie ce a consumat acesta.

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: