Life

Ce le-a cerut Mara Bănică producătorilor „Sunt celebru, scoate-mă de aici” înainte de participare: „Mi s-a zis că nu se poate”

Mara Bănică a vorbit despre participarea la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Vedeta a mărturisit de ce a acceptat această provocare, dar și cum crede că vor evolua relațiile între concurenți.
12.08.2022 | 10:44
Ce lea cerut Mara Banica producatorilor Sunt celebru scoatema de aici inainte de participare Mi sa zis ca nu se poate
Mara Bănică este concurentă la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Captură Youtube PRO TV
ADVERTISEMENT

Mara Bănică a spus de ce a acceptat să participe la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, un reality-show care va testa rezistența vedetelor în cele mai vitrege situații posibile.

Mara Bănică le-a cerut producătorilor „Sunt celebru, scoate-mă de aici” să o lase cu fondul de ten în emisiune

Jurnalista a mărturisit că e conștientă că nu va fi totul lapte și miere și că oricât de minunați ar fi concurenții, armonia va fi greu de păstrat în echipă. Cu toate acestea, pentru Mara este o reală provocare să facă parte din acest proiect, mai ales că este o fană a reality-show-urilor.

ADVERTISEMENT

Vedeta are și un motiv personal pentru care a spus „Da” show-ului de la PRO. Își dorește să mai slăbească 20 de kilograme, acumulate în perioada sarcinii.

Bănică a fost întrebată dacă există lucruri care îi vor lipsi. Bruneta a spus că a vorbit cu producătorii să li se dea voie femeilor măcar să aibă la ele un fond de ten, un SPF, o cremă hidratantă, ceva, însă răspunsul a fost unul categoric: nu e posibil!

ADVERTISEMENT

Pe lângă produsele de machiaj, Marei îi vor lipsi telefonul și, evident, familia. Cu privire la cei dragi, jurnalista a zis că și-a promis de la bun început că nu va plânge gândindu-se la ei. A mers destul de pregătită psihic pentru acest show nebun.

„Eu am tot insistat, lăsați-ne măcar un pic de fond de ten. Mi s-a zis că nu se poate. Nu se poate, nu se poate, asta e”, a declarat Mara Bănică pe YouTube.

ADVERTISEMENT

„E singura cură de slăbire plătită din lume”

„Primul lucru la care m-am gândit a fost: Doamne, mai am de dat 20 de kilograme după sarcină. Nu pot să mai țin dietă. E singura cură de slăbire plătită din lume.

Ideea asta de reality îmi place foarte mult. Am avut ocazia să fac, dar nu a fost la momentul potrivit. Mă uit la orice reality. Mi se pare că oamenii se arată așa cum sunt, când reality-show-ul e pe bune”, a completat Mara Bănică.

ADVERTISEMENT

Vedeta va face echipă în Republica Dominicană cu Bia Khalifa, Giani Kiriță, Anisia Gafton, Ruxi Opulenta, Lidia Buble, Paul Diaconescu, Răzvan Botezatu și Cornel Palade, printre alții.

 

ADVERTISEMENT