Life

Ce le-a speriat pe Maria Buză și Paula Chirilă la Te cunosc de undeva: “Mă ia leșinul”

Maria Buză și Paula Chirilă fac echipă în show-ul transformărilor Te cunosc de undeva, difuzat la Antena 1. Ce spun cele două vedete despre emisiunea care va avea premiera pe 30 aprilie 2022.
18.04.2022 | 12:33
Ce lea speriat pe Maria Buza si Paula Chirila la Te cunosc de undeva Ma ia lesinul
Maria Buză și Paula Chirilă, dezvăluiri despre show-ul Te cunosc de undeva. Ce teamă au artistele. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Actrițele sunt bune prietene, dovadă că au luat decizia să meargă în reality show-ul prezentat de Alina Pușcaș și Pepe. Cele două au dezvăluit ce le-a speriat la filmările emisiunii unde vor fi protagonistele unor personaje complexe.

Maria Buză și Paula Chirilă, dezvăluiri despre show-ul Te cunosc de undeva. Ce teamă au artistele

Maria Buză şi Paula Chirilă vor urca în curând pe scena transformărilor, unde vor face față presiunii și personajelor. Cele două artiste au declarat ce le supără în show-ul Te cunosc de undeva, de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

„Orice aş face, orice personaj aş avea, oricât de mult aş lucra şi aş studia artistul, încât să pot căpăta siguranţă şi să nu am nicio grijă, tot liftul îmi dă cele mai mari bătăi de cap!

Îmi e teamă de moarte, de n-ai văzut! Zici că sunt pe marginea acoperişului unui zgârie-nori!”, a spus fosta concurentă de la Asia Express.

ADVERTISEMENT

În altă ordine de idei, Paula Chirilă a vorbit despre momentele cele mai emoționante, dar și cele care i-au dat dureri de cap. Frumoasa blondină a mărturisit ce o deranjează cel mai mult și cu care nu se poate acomoda.

„Cele mai mari emoţii le am la intrarea în lift, pur şi simplu mi se face rău, mă ia leşinul! Lentilele de contact îmi dau mari bătăi de cap, am mari probleme să mă acomodez cu ele!”, a completat prezentatoarea de la Xtra Night Show, de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Rămâne de văzut cum se vor descurca Maria Buză și Paula Chirilă în cel mai nou sezon Te cunosc de undeva, dar și ce personaje le va propune ruleta. Telespectatorii le pot vedea în fiecare zi de sâmbătă, începând cu ora 20:00.

Te cunosc de undeva, concurenți și jurați

Printre concurenții care au răspuns provocării de la Antena 1 se mai numără: Ana Odagiu și Monica Odagiu, Alexia Țalavutis și Dima Trofim, Jazzy Jo și Zarug, Ionuţ Rusu şi Anisia Gafton, Romică Țociu și Carmen Chindris, Florin Ristei și Ilona Brezoianu și Emi și Cuza de la Noaptea Târziu.

ADVERTISEMENT

Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan rămân în continuare să facă parte din juriul reality show-ului moderat de Alina Pușcaș și Pepe, după plecarea lui Cosmin Seleși.

ADVERTISEMENT