Sport

Ce le-a spus Ivan Mamut colegilor de la FCSB în dimineaţa meciului cu Universitatea Craiova! Toţi au rămas fără cuvinte. Exclusiv

Ivan Mamut a fost eroul FCSB-ului în meciul cu Universitatea Craiova, reuşind să marcheze unicul gol, în minutul 86. Atacantul croat le-a transmis colegilor în dimineaţa derby-ului că va marca.
09.05.2022 | 13:03
Ce lea spus Ivan Mamut colegilor de la FCSB in dimineata meciului cu Universitatea Craiova Toti au ramas fara cuvinte Exclusiv
Ivan Mamut, după ce a marcat golul victoriei cu Universitatea Craiova. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Ivan Mamut şi-a ales cel mai bun moment în care să înscrie primul gol pentru FCSB. Croatul a marcat cu un călcâi de efect unicul gol al meciului cu Universitatea Craiova, reuşită care îi păstrează pe roş-albaştrii în lupta pentru titlu.

Ce le-a spus Ivan Mamut colegilor de la FCSB în dimineaţa meciului cu Universitatea Craiova: “Man of the match!”

Din informaţiile FANATIK, Ivan Mamut a simţit în dimineaţa meciului că va sparge gheaţa la FCSB şi chiar le-a transmis colegilor că va marca împotriva fostei sale echipe pe stadionul “Ion Oblemenco”:

ADVERTISEMENT

“Man of the match!”, le-a spus Mamut coechipierilor, care au rămas uimiţi de încrederea debordantă arătată de atacant, mai ales că el nu era printre titularii lui Toni Petrea pentru deplasarea de la Craiova.

A marcat cu călcâiul la prima atingere de balon!

S-a dovedit că avea dreptate. Intrat în minutul 84 în locul lui Ianis Stoica, Ivan Mamut a marcat cu călcâiul la prima atingere de balon. A fost primul său gol în tricoul celor de la FCSB, echipă care l-a transferat chiar de la Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

Cu acest succes, FCSB rămâne la mâna ei în lupta pentru titlu. Diferenţa de două goluri faţă de liderul CFR Cluj se menţine cu două etape înainte de final şi totul s-ar putea decide în ultimul meci, în care cele două rivale se întâlnesc.

A marcat ultima dată în urmă cu un an şi jumătate! Juca la Universitatea Craiova

Ultimul gol marcat de Ivan Mamut a fost pe data de 29 ianuarie 2021. Atunci, croatul evolua la Universitatea Craiova şi reuşea să înscrie în succesul împotriva celor de la FC Argeş, scor 2-1.

ADVERTISEMENT

Acea reuşită avea să fie singura din Casa Pariurilor Liga 1 pentru Ivan Mamut până la golul marcat duminică seara pe “Ion Oblemenco”. Atacantul croat a bifat 10 meciuri pentru roş-albaştrii în această stagiune.

Mamut, transferat la pachet cu Burlacu vara trecută!

Ivan Mamut a fost transferat în vara anului trecut, la pachet, cu Andrei Burlacu, de la Universitatea Craiova. Gigi Becali l-a cedat pe Ionuţ Vînă în schimbul celor doi atacanţi, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

FCSB este în căutarea primului titlu de campioană din 2015 încoace. Echipa lui Gigi Becali are un parcurs aproape perfect în play-off până acum, cu șapte victorii și o înfrângere. Cu două victorii în ultimele două etape, roș-albaștrii urcă pe primul loc.

  • 25 de ani are Ivan Mamut
  • 1 gol a marcat Mamut pentru FCSB

  • (P) Cota BETANO pentru FC Voluntari – FCSB: 1,22 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: