Fotbal international

Ce le-a spus Mircea Lucescu jucătorilor FCSB-ului! Dezvăluirea făcută de Florinel Coman. Becali: “Le-a zis şi ceva tactic!”

09.08.2019 | 00:27
Ce lea spus Mircea Lucescu jucatorilor FCSBului Dezvaluirea facuta de Florinel Coman Becali Lea zis si ceva tactic

Mircea Lucescu a mers în vestiarul FCSB-ului înainate de meciul cu Mlada Boleslav şi a purtat o scurtă discuţie cu jucătorii antrenaţi de Vergil Andronache. Vicecampioana României a terminat la egalitate meciul jucat la Giurgiu, scor 0-0, iar calificarea se va decide în returl din Cehia.


UPDATE, 00.30. Gigi Becali a vorbit şi el despre prezenţa lui Mircea Lucescu în vestiarul FCSB. “Am vorbit cu Mircea Lucescu și i-am zis să mă ajute într-un fel. Îi mulțumesc pentru că s-a dus să încurajeze echipa. Cred că le-a spus și ceva de ordin tactic, chiar dacă nu a vrut să-mi spună. El merge la meciuri, și în Liga a 2-a. Nu poate fără fotbal. Nu-l pot convinge ca antrenor, dar ca prieten, să ofere niște indicații, o va face cu plăcere”, a fost declaraţia finanţatorului FCSB despre vizita inedită.

Mircea Lucescu, mesaj special pentru jucătorii FCSB-ului: “Ne-a spus că suntem puternici”

Mircea Lucescu a fost în tribună la meciul FCSB – Mlada Boleslav 0-0, după ce a stat de vorbă cu jucătorii în vestiar timp de trei minute. La finalul partidei de la Giurgiu, Florinel Coman a dezvăluit ce le-a transmis “Il Luce”.

“Lucescu ne-a încurajat, ne-a spus că suntem puternici. M-a impresionat, m-a motivat intervenția domnului Lucescu, e un antrenor foarte mare”, a declarat Florinel Coman la finalul meciului.

Ce le-a spus Mircea Lucescu jucătorilor FCSB-ului
Ce le-a spus Mircea Lucescu jucătorilor FCSB-ului

Vergil Andronache: “A avut un discurs motivaţional”

După egalul cu Mlada Boleslav, Vergil Andronache a susţinut că Mircea Lucescu a ţinut discurs motivaţional înainte de meciul de la Giurgiu. Antrenorul vicecampioanei României a declarat că “Il Luce” a vorbit preţ de un minut cu jucătorii lui.

“Mircea Lucescu a avut un discurs motivațional scurt. Le-a transmis băieților să joace cu determinare. Totul a durat un minut”, a precizat Vergil Andronache.