Fotbal intern

Ce le-a zis Mircea Rednic, despre fotbaliști, fanilor dinamoviști! Dialogul din benzinărie!

02.11.2018 | 11:11
Ce le-a zis Mircea Rednic, despre fotbaliști, fanilor dinamoviști! Dialogul din benzinărie!
Ce le-a zis Mircea Rednic fanilor dinamoviști în benzinărie

Rușine istorică pentru Dinamo, care a fost eliminată din Cupa României de Cskiszereda, în urma loviturilor de la 11 metri. Rezultatul a stârnit furia fanilor echipei din Ștefan cel Mare. Aceștia i-au urmărit pe drum pe fotbaliști, iar la un moment dat au avut un dialog aprins cu aceștia. Antrenorul alb-roșilor a încercat să îi calmeze pe ultrașii care au făcut deplasarea la Ciuc. Ce le-a zis Mircea Rednic, despre fotbaliști, fanilor dinamoviști!

FANATIK.RO a aflat discursul tehnicianului din benzinărie. La finalul acestuia, suporterii au promis că îl vor susține pe acesta indiferent de măsurile pe care le va lua, dar i-au cerut să scoată echipa din criză. Teama majoră este că derby-ul cu FCSB va însemna atât o înfrângere usturătoare cu rivala, cât și pierderea oricăror șanse la play-off.

Ce le-a zis Mircea Rednic fanilor dinamoviști! “Au vrut, dar nu au putut!”

Eliminarea rușinoasă din Cupa României, în fața echipei din Liga 3, Csikszereda, a aprins fitilul între suporteri și echipă. Dacă la meciul de la Chiajna, fanii au înjurat fotbaliștii la plecarea de la stadion, acum ei au trecut la alt nivel. Astfel, ei au urmărit autocarul lui Dinamo pe șosea și la un moment dat au blocat trecerea lui. “Dați-vă jos tricourile!”, au strigat aceștia. Apoi, grupul de fani s-a pus iar în mișcare, dar s-a întâlnit cu staff-ul “câinilor” într-o benzinărie.

Mircea Rednic și Iulian Mihăescu, antrenorii lui Dinamo și foști fotbaliști importanți în Ștefan cel Mare, au mers în mijlocul ultrașilor furioși. După ce au ascultat nemulțumirile acestora față de anumiți jucători, în special ale străinilor precum Delorge și Katsikas, Rednic a luat cuvântul. “Știu că vă e greu, Dinamo nu trebuie să arate așa. Avem nevoie de voi! Cu scandal nu se va rezolva absolut nimic. Fotbaliștii care sunt acum, atâta pot! Au vrut, dar nu au putut mai mult! Știu ce am de făcut pentru a redresa situația. Voi lua măsurile necesare!”, le-ar fi spus tehnicianul, conform informațiilor noastre.

Miza principala: derby-ul cu FCSB!

Suporterii au promis că vor fi alături de echipă în deplasarea de la Voluntari, dar principala miză a lor este derby-ul cu FCSB. “Vrem victoria cu Steaua!”, au strigat aceștia către Rednic. Antrenorul a aprobat, din cap, semn că a înțeles mesajul. În plus, omul care trebuie să readucă Dinamo pe linia de plutire i-a informat pe fani că va perfecta patru transferuri până la finalul acestei săptămâni.

Primul dintre acestea este cel al lui Naser Aliji, un fundaș stânga care a jucat în Italia și care a aterizat joi în București. Vineri, el a făcut vizita medicală și urmează să semneze cu Dinamo București până în iunie 2020.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri