News

Ce le făcea suspectul crimei din Caracal câinilor din curtea sa: “Era sadic”

27.07.2019 | 21:00
Ce le facea suspectul crimei din Caracal cainilor din curtea sa Era sadic

Ce le făcea suspectul crimei din Caracal câinilor din curtea sa! Un apropiat al familiei Dincă a vorbit  despre principalul suspect în cazul mai multor dispariții de tinere. Bărbatul se pare că era cunoscut ca fiind un bărbat foarte violent, chiar și cu propria sa familie.

Ce le făcea Gheorghe Dincă câinilor

Una dintre persoanele care îl cunoaşte de mic copil pe Gheorghe Dincă, suspectul de 66 de ani din Caracal, a declarat pentru Mediafax despre acesta că este un om extrem de violent. Şi-a lovit copiii în repetate rânduri şi a primit interdicţie să mai plece în Italia, după ce ar fi încercat să agreseze o fetiță.

Potrivit sursei care a dorit să îşi păstreze anonimatul, tatăl lui Gheorghe Dincă se ocupa de ucisul cailor bolnavi. Fiind martor la ceea ce făcea părintele său, se pare că Gheorghe Dincă a făcut din uciderea animalelor o pasiune. Acesta se pare că ucidea câini și îi plăcea să stea și să se uite cum își dădeau ultima suflare animalele respective.

Ce le făcea Gheorghe Dincă câinilor
Ce le făcea Gheorghe Dincă câinilor

Dincă, un bărbat foarte violent

“Îi plăcea să vadă cum se chinuie. Era sadic. Nu făcea o faptă bună, el mai bine lovea”, se spune despre Gheorghe Dincă. Suspectul în cazul crimei de la Caracal este descris ca fiind un om retras, nu foarte inteligent. “Nu era nici în şcoală o minte strălucită. A şi rămas repetent. Era retras şi atunci, nu prea vorbea. Totuşi, după ce a crescut a început să fie interesant pentru femei, mai ales că era un băiat înalt, blond”, a mai spus sursa respectivă.

Gheorghe Dincă a lucrat în tinereţe la spitalul din Caracal, ca personal auxiliar, iar mai târziu a încercat să îşi facă un service auto. Alţi vecini au povestit că era foarte violent cu angajaţii săi, afacerea durând circa 5 ani, între 1995 şi 2000.

Sursa, citată de MEDIAFAX, a povestit că Dincă şi-a construit singur “casa groazei” din Caracal, acolo unde au fost identificate rămăşiţele umane. După anul 2000, Dincă a plecat cu familia în Italia. Cunoscuţii bărbatului spun însă că în străinătate acesta a intrat într-o relaţie intimă cu o româncă, dar aceasta l-a surprins atunci când o abuza pe fiica ei.

Bărbatul a fost trimis înapoi în țară și i-a fost pusă interdicție pentru 5 ani. După ce a ajuns din nou acasă, bărbatul a vândut un teren, iar vecinii spun că acesta trăia din banii obținuți din vânzarea terenului, dar și a fiarelor vechi. Vecinii spun că acesta săpa multe gropi în curte, iar când a fost întrebat despre gropile respective, a spus că acolo îgroapă fierul vechi, deși putea să-l vândă.