Hotnews

Ce le transmite Hagi românilor de 1 Decembrie

Antrenorul şi patronul echipei Viitorul Constanţa, Gheorghe Hagi (50 de ani), le-a transmis un mesaj de suflet românilor pentru ziua de 1 decembrie. În cadrul unei conferinţe de presă...
01.12.2015 | 14:08
Ce le transmite Hagi românilor de 1 Decembrie
ADVERTISEMENT

Antrenorul şi patronul echipei Viitorul Constanţa, Gheorghe Hagi (50 de ani), le-a transmis un mesaj de suflet românilor pentru ziua de 1 decembrie. În cadrul unei conferinţe de presă organizată înaintea partidei de marţi, din deplasare, cu Concordia Chiajna (18:00), fostul decar al naţionalei şi-a exprimat speranţa că ziua naţională a României va fi una datătoare de speranţă.

“Noi nu avem liber, avem meci. Le transmit românilor să uite de toate problemele, să iasă la un restaurant şi să se plimbe cu familiile lor. În partida cu Concordia nu suntem favoriţi! Eu vreau să rămânem cu picioarele pe pământ şi să muncim. Să stăm bine în teren şi atunci rezultatele vor veni!”, a spus Hagi.

ADVERTISEMENT

Etapa trecută, Viitorul s-a impus acasă, scor 4-0, cu CS U Craiova şi se află pe locul secund în Liga 1, cu 36 de puncte după 19 etape, la patru lungimi de liderul campionatului, Astra (40).

Sursă: www.realitatea.net

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri