Life

Ce le unește pe Anda Adam, Raluca Bădulescu și Oana Roman. Puțini au observat asta până acum

Ce le unește pe Anda Adam, Raluca Bădulescu și Oana Roman? Este vorba despre un ”accesoriu” pe care puțini l-au observat!
20.09.2021 | 15:35
Ce le uneste pe Anda Adam Raluca Badulescu si Oana Roman Putini au observat asta pana acum
ADVERTISEMENT

Vedetele se remarcă de obicei prin stilul lor vestimentar unic, însă în unele cazuri putem remarca fie că se îmbracă la indigo, fie că poartă, cum este cazul de față, aceeași perucă!

Peruca gri cu breton în nuanțe degradee a devenit noua modă în rândul faimoaselor de la noi. Raluca Bădulescu a fost cea care a popularizat-o cel mai mult în cadrul emisiunii Bravo, ai stil.

ADVERTISEMENT

După ce Raluca a apărut aproape în fiecare emisiune cu respectiva perucă, au apărut o serie de alte vedete cu ea pe cap. Oana Roman a apărut de câteva ori cu ea. S-a afișat chiar și la anumite evenimente și este, se pare, una dintre perucile ei preferate.

Peruca pe care o au tot mai multe vedete: Anda Adam, Raluca Bădulescu și Oana Roman, look identic

Chiar și în cea mai recentă apariție a ei, într-un interviu acordat în mediul online, Oana Roman nu s-a dezlipit de acea perucă.

ADVERTISEMENT

Ultima de pe listă care s-a afișat cu această piesă în trend a fost Anda Adam, în cadrul competiției Bravo, ai stil.

Și Bianca Drăgușanu s-a afișat de câteva ori cu o perucă asemănătoare, doar că era ceva mai lungă. Ba chiar s-a și vopsit gri la un moment dat, lăsându-și rădăcinile brunete la vedere.

ADVERTISEMENT

O astfel de perucă după care au înnebunit tot mai multe vedete de la noi este destul de accesibilă. Se găsește la prețuri nu foarte piperate. Modele asemănătoare cu cele purtate de cele trei staruri ale showbiz-ului pot fi găsite de la 90 de lei până la 200.

anda adam raluca bădulescu oana roman
Peruca gri face furori printre vedetele de la noi. Foto: Instagram, Youtube

De ce poartă Raluca peruci

Spre deosebire de Anda și Oana, care folosesc această perucă mai mult de dragul modei, Raluca Bădulescu are un motiv întemeiat pentru care recurge la peruci.

ADVERTISEMENT

Părul juratei de la Bravo, ai stil a avut de suferit din cauza vopselelor la care Raluca a tot apelat, iar acesta s-a subțiat în timp.

„Eu am părul tot blond, lung cam cât e această perucă. Este un păr foarte subțire, pentru că, 30 și ceva de ani, l-am vopsit.

Pe vremuri se decolora părul. Erau alte proceduri. Mi-am pus mulți ani la rând decolorant foarte puternic. În timp, părul s-a subțiat mult. Acasă nu port perucă”, a mărturisit, la un moment dat, Raluca Bădulescu pentru cotidianul Libertatea.

 

ADVERTISEMENT