Life

Ce legătură are atacatoarea Mirelei Vaida cu Vulpița și Viorel. De ce i-a cerut bani prezentatoarei

23.03.2021 | 11:29
Ce legatura are atacatoarea Mirelei Vaida cu Vulpita si Viorel De ce ia cerut bani prezentatoarei
ADVERTISEMENT

Toată lumea se întreabă care este motivul pentru care Mirela Vaida a fost atacată de o femeie dezbrăcată săptămâna trecută, dar și de ce i-a cerut bani prezentatoarei, ultimele informații arătând că atacatoarea nu este deloc străină de „Acces Direct”.

Femeia în vârstă de 40 de ani, din județul Iași, îi cunoaște pe soții Stegaru, Vulpița și Viorel, în trecut oferind câteva declarații unui reporter de teren. Se pare că la momentul respectiv i s-a promis o sumă de bani pe care nu a mai primit-o nici acum.

ADVERTISEMENT

Agresoarea a încercat în repetate rânduri să-și primească „partea”, venind de multe ori la ușa studioului de la Antena 1, însă fără vreo reușită. Acesta este și motivul pentru care femeia a acționat, considerând că Mirela Vaida este vinovată pentru tot.

Atacatoarea Mirelei Vaida, relație cu cuplul Viorel – Vulpița Stegaru

Angajații emisiunii „Acces Direct” de la Antena 1 au declarat că lucrurile sunt cât se poate de serioase, subliniind faptul că ediția de vineri, 19 martie 2021, nu a fost regizată sub nicio formă de producători. Așadar, totul a fost cât se poate de real.

ADVERTISEMENT

„Încercăm și noi să ne dăm seama ce s-a întâmplat. E clar că femeia avea probleme psihice. Am vorbit între noi să vedem dacă o recunoaște cineva.

Un coleg a spus că parcă și-o amintește, dar nu era foarte sigur. Cert este că nu a fost o farsă sau regie, așa ceva nu se poate înscena”, au declarat persoane care lucrează la show-ul TV al Mirelei Vaida, conform wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Oamenii legii au deschis o anchetă în momentul de față, în timp ce prezentatoarea a depus o plângere penală pe numele agresoarei. Vedeta se teme pentru viața și siguranța sa, precizând că nu știe la ce sumă de bani se referă femeia care a atacat-o.

Ce-i drept, atacatoarea a fost auzită de mai multe persoane în timp ce spunea că își vrea banii, în caz contrar recurge la lucruri grave. Femeia din județul Iași ar fi făcut mai multe amenințări la adresa prezentatoarei de la „Acces Direct”.

ADVERTISEMENT

„La Acces Direct facem subiecte din lumea reală, dacă nu vă place, sunt atâtea variante. Problema este că femeia aceasta, dacă este într-adevăr bolnavă psihic, nu va răspunde penal. Poate intra peste fiecare dintre noi.

A fost externată de la Obregia. De ce este liberă pe străzi? Nu cred că putea ști singură că avem o intrare specială a noastră a prezentatorilor. Dacă cineva a trimis-o aici la pont”, a declarat Mirela Vaida despre femeia care a încercat să o lovească cu o cărămidă.

ADVERTISEMENT