Life

Ce legătură există între Lolrelai și Pepe. Tânăra faimoasă pe TikTok, dezvăluiri inedite: „Este primul meu în mai multe”

Lorlelai-Ștefania Costache, nu face bani doar din TikTok. Tânăra are și o altă meserie, prin prisma căreia a ajuns să colaboreze cu artiști consacrați din România, printre care Pepe și Connect-R.
30.08.2022 | 12:52
Ce legatura exista intre Lolrelai si Pepe Tanara faimoasa pe TikTok dezvaluiri inedite Este primul meu in mai multe
Ce legătură există între Pepe și Lolrelai. Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Lolrelai a devenit cunoscută după ce a participat la iUmor și a fost supranumită „blonda lui Bendeac”. În prezent, câștigă sume fabuloase din TikTok și a fost concurentă în noul sezon Splash! Vedete la apă. Totuși, ea mai are o ocupație, prin prisma căreia a ajuns fie aproape de artiști mari din România, printre care și Pepe.

Ce legătură există între Lolrelai și Pepe? Cei doi colaborează de mult timp

Ștefania Costache este o tânără cu o poveste de viață pe care puțini și-o pot imagina. Și-a pierdut ambii părinți într-un an din cauza faptului că aveau probleme cu consumul de alcool, iar TikTok-ul a ajutat-o să-și revină emoțional și financiar. 

ADVERTISEMENT

Pe lângă asta, a bifat mai multe apariții în emisiuni precum iUmor și chiar Splash! Vedete la apă, momentul său urmând să fie difuzat.

Nu multă lume știe, însă, că Lolrelai, așa cum este ea cunoscută, are și o altă meserie. Ea scrie versuri pentru artiști cunoscuți din România. Așa a ajuns să-l cunoască pe Pepe, cu care a are o colaborare de lungă durată.

ADVERTISEMENT

„Pepe e primul meu în mai multe. Este primul bărbat care mi-a cântat versurile și este primul bărbat cu care am făcut vlog. L-am cunoscut la studio la Connect-R.

Eu scrisesem piesa pentru Connect-R. A venit Pepe, a auzit-o și a spus că e a lui orice ar fi. Ne-am cunoscut acolo, m-a spart modul în care a cântat-o și am mai ținut legătura”, a povestit Lolrelai în podcast-ul Roxanei Nemeș, conform WoWbiz.ro. 

ADVERTISEMENT

„Mi s-a părut cel mai deschis”

Totodată, Lolrelai a spus despre Pepe că este un om foarte deschis, care s-a potrivit de minune cu tipul de conținut pe care ea îl creează în mediul online.

La polul opus se află Dorian Popa, care i-a mărturisit că nu poate aborda o gamă foarte variată de subiecte, deoarece publicul său este format, în mare parte, din copii.

ADVERTISEMENT

„A trebuit să semnăm niște contracte. Ne-am mai văzut pe la diverse evenimente, că ne învârtim în aceleași cercuri. Acum îi scriu altă piesă, dar mi s-a părut cel mai deschis dintre toți oamenii cu care aș putea să fac genul meu de vlog.

Subiectele nu sunt chiar la îndemâna oricui. Dorian Popa mi-a spus că nu are cum din cauza imaginii. Nu poate aborda anumite subiecte, are un public, copii”, a adăugat Ștefania Costache.

ADVERTISEMENT
Tags: