Life

Ce legătură există între mama lui Theo Rose și Teo Trandafir: ”Ce mult o iubesc!”

Legătura dintre mama lui Theo Rose, Nina Diaconu, și Teo Trandafir. Fotografia de pe rețelele de socializare care a atras atenția tuturor.
29.11.2022 | 14:16
Ce legatura exista intre mama lui Theo Rose si Teo Trandafir Ce mult o iubesc
Postarea cu Teo Trandafir prin care mama lui Theo Rose a atras atenția. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Florina Nina Diaconu, mama îndrăgitei artiste The Rose, radiază de fericire de când fiica sa se bucură de succes și se bucură de momentele când are ocazia de a întâlni diferite vedete din țară. Ce a postat pe rețelele de socializare, legat de Teo Trandafir?

Legătura dintre mama lui Theo Rose și Teo Trandafir. Postarea prin care Nina Diaconu a atras atenția tuturor

Mama lui  Theo Rose a atras atenția tuturor urmăritorilor săi de pe Instagram când a publicat o fotografie cu îndrăgita prezentatoare de la Kanal D. În dreptul imaginii a scris cuvinte emoționante.

ADVERTISEMENT

”Ce mult o iubesc!”, a notat Nina Diaconu lângă fotografia cu Teo Trandafir, la care a primit mulțimi de aprecieri.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Florica Nina Diaconu (@diaconuflorica)

Mama lui Theo Rose va deveni bunică în 2023

În aceeași imagine se poate observa că Nina Diaconu seamănă izbitor cu fiica sa, Theo Rose, care în prezent se află în primul trimestru de sarcină. Așadar, în 2023, mama cântăreței va deveni bunică.

ADVERTISEMENT

Nina Diaconu a primit cu mult entuziasm vestea sarcinii fiicei ei. În privința ginerelui, regizorul Anghel Damian, femeia pare a fi la fel de mulțumită, mai ales că observă cât o iubește pe Theo Rose.

”Ne bucurăm de aceste momente frumoase alături de ei. Este incredibil ce se întâmplă. Theo este bine și se bucură de această perioadă frumoasă din viață ei.

ADVERTISEMENT

Anghel Damian este așa cum nu am mai văzut până acum. Un băiat înțelept, cu un rost în viață, este o persoană caldă și plăcută, este absolut minunat.

I-am și zis că este ceva ce nu vezi tot timpul! Pe lângă asta, el este foarte responsabil cu fiica mea. Este ceva ce noi nu am mai văzut. Are grijă de ea să nu se obosească prea mult, să îi fie bine. O iubește și o protejează la fiecare pas.”,  a declarat Nina Diaconu pentru Click!

ADVERTISEMENT

Theo Rose și Anghel Damian au jumătate de an de când sunt împreună. Ei s-au cunoscut pe platourile de filmare de la serialul ”Clanul”, difuzat pe Protv, și în care apare și Theo Rose.

Până să fie cu Theo Rose, Anghel Damian trăia o poveste de dragoste cu actrița Lia Bugnar, iar Theo Rose cu nepotul lui Nea Mărin, Alex Leonte.

ADVERTISEMENT