Life

Ce legătură există între Oana Lis și Cătălin Măruță: ”Mi-a zis că pot oricând apela la el”

Pe Oana Lis, dar și pe Cătălin Măruță îi știm de ani buni. Ei sunt cu siguranță niște nume care vor rămâne mereu cunoscute în lumea show-bizului românesc.
01.12.2022 | 23:28
Ce legatura exista intre Oana Lis si Catalin Maruta Mia zis ca pot oricand apela la el
Ce relație există, de fapt, între Oana Lis și Cătălin Măruță, soțul Andrei. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Nu mulți știu însă că între Oana Lis, soția lui Viorel Lis și Cătălin Măruță există și o relație specială.

Cum se comportă, de fapt, Cătălin Măruță dincolo de camerele de filmat

Recent, soția lui Viorel Lis a vorbit despre cât de apropiată este de Cătălin Măruță, dar și despre ajutorul pe care prezentatorul tv i l-a oferit.

ADVERTISEMENT

Mai exact, se pare că soțul Andrei a fost alături de Oana Lis în momentele în care soțul se confrunta cu probleme de sănătate.

Totul a pornit de la invitația primită de jurnalista Mara Bănică la emisiunea de la Pro Tv prezentată de Cătălin Măruță.

ADVERTISEMENT

Printre altele, aceasta a vorbit despre moartea tatălui său, care a afectat-o enorm. Mai apoi, jurnalista a postat o imagine pe contul personal de socializare, alături de prezentatorul tv.

Cu această ocazie, Mara Bănică a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Cătălin Măruță. Aceasta susține că soțul Andrei este un om sensibil, dar și discret.

ADVERTISEMENT

”N-aș fi bănuit niciodată cum e Măruță. Atât de omenos, empatic și sensibil. Un om discret de sensibil. Mi-a mângâiat sufletul minute întregi după ce am ieșit din direct, cu o căldură și o sinceritate pe care rar m

i-a fost dat să o găsesc la oameni…”, a scris Mara Bănică, în dreptul fotografiei cu prezentatorul.

ADVERTISEMENT

Oana Lis a simțit nevoia să intervină și ea. Aceasta a lăsat un comentariu la postarea jurnalistei Marea Bănică.

În doar câteva rânduri, soția lui Viorel Lis a spus cât de important a fost prezentatorul tv pentru ea și este în continuare.

Cum a ajutat-o Cătălin Măruță pe Oana Lis

Aceasta susține că soțul Andrei este un om extraordinar și că la orice moment din zi și din noapte, aceasta îl poate contacta dacă are nevoie de ajutor.

De asemenea, Oana Lis a mai dezvăluit și că au fost momente în care vedeta Pro Tv i-a plătit din banii săi, terapiile pentru soțul său, extrem de costisitoare, fără ca măcar ea să îi ceară acest lucru.

”Cătălin Măruță e un om extraordinar. Mie mi-a zis că pot oricând apela la el, la orice oră, dacă am nevoie de ajutor pentru Viorel.

Și chiar mi-a plătit din banii lui personali câteva terapii pentru Viorel, fără să-i cer eu asta.

MULȚUMESC! Era secretul nostru, nu a făcut public ceva din asta, la TV”, a fost comentariul acesteia.

În acest sens, Oana Lis susține că îi poartă respect prezentatorului tv și că îl apreciază pentru atitudinea sa, dar și pentru empatia de care a dat dovadă ani în șir.

ADVERTISEMENT