Life

Ce limite îi impune Victor Slav fiicei sale, Sofia. Prezentatorul îi refuză unele mici plăceri

Victor Slav a vorbit deschis despre educația și regulile pe care le are fiica sa, Sofia, din mariajul cu Bianca Drăgușanu. Ce nu-i poate oferi mereu.
05.07.2022 | 15:27
Ce limite ii impune Victor Slav fiicei sale Sofia Prezentatorul ii refuza unele mici placeri
Victor Slav, despre educația fiicei sale, Sofia. Ce reguli are prezentatorul de la Kanal D. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Prezentatorul de la Bravo, ai stil a spus ce limite îi impune micuței în vârstă de aproape 6 ani. Vedeta de la Kanal D a dezvăluit că este genul de părinte care îi refuză unele mici plăceri, dar are și lucruri pe care i le cumpără cu cel mai mare drag.

Victor Slav, despre educația fiicei sale, Sofia. Ce reguli are prezentatorul de la Kanal D

Victor Slav este foarte implicat în creșterea și educarea fiicei sale, chiar dacă copila locuiește cu mama sa, Bianca Drăgușanu. Fostul moderator de la Vulturii de noapte are un copil cu foarte multă energie, care îi solicită toată atenția.

ADVERTISEMENT

Întrebat care sunt limitele pe care i le impune fiicei sale, prezentatorul a recunoscut că uneori este nevoit să-i refuze poftele la ciocolată, dar nu același lucru se întâmplă atunci când micuța îi ceva o jucărie anume.

„Sofia face mereu ceva surprinzător, este un copil plin de energie și creativ ceea ce implică multă atenție. Vrea să facă mereu ceva nou, este în continuă acțiune, se plictisește repede.

ADVERTISEMENT

Dar nu pot spune că face boacăne, sunt chestii pe care cred că le face orice copil de vârsta ei. Dacă îi spui că nu are voie ceva, exact acel lucru îl face. Cel mai des cere și refuz să mă las înduplecat când vine vorba de ciocolată.

Oricât ar fi de simpatică atunci când își dorește ciocolată, o refuz dacă depășește o anumită limită. Mereu își dorește o jucărie nouă, aici nu o pot refuza”, a declarat Victor Slav pentru kanald.ro.

ADVERTISEMENT

Victor Slav: ”Este încă un copil și îmi doresc să rămână așa”

În altă ordine de idei, Victor Slav are o fetiță minunată, de care se bucură din plin și care speră să rămână copil cât mai mult. Sofia este foarte prietenoasă și chiar i-a prezentat tatălui ei un băiețel, precizând că nu știe cum va reacționa atunci când va fi mare și va avea un iubit.

„Este încă un copil și îmi doresc să rămână așa cât mai mult timp. Nu știu cum voi reacționa, probabil îl voi lua pe băiat deoparte să discutăm”, a mai adăugat moderatorul de la Kanal D, pentru aceeași sursă.

ADVERTISEMENT