Carousel hot news

În ce localităţi din străinătate vor fi înfiinţate secţii de votare. Anunţul AEP

Autoritatea Electorală Permanentă a informat, în urmă cu scurt timp, în ce localităţi din străinătate vor fi înfiinţate secţii de votare şi numărul lor, pentru alegerile parlamentare....
05.10.2016 | 15:54
În ce localităţi din străinătate vor fi înfiinţate secţii de votare. Anunţul AEP

Autoritatea Electorală Permanentă a informat, în urmă cu scurt timp, în ce localităţi din străinătate vor fi înfiinţate secţii de votare şi numărul lor, pentru alegerile parlamentare.

În localităţile respective îşi au domiciliul sau reşedinţa minumum 100 de alegători.

CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU SECTIILE DE VOTARE

Urmează ca MAE să transmită către AEP lista secţiilor de votare care pot fi organizate şi în alte localităţi, în funcţie de oportunitate, nu de legea care prevede să fie înfiinţate acolo unde sunt minimum 100 de români.

”Urmează ca, în termen de 30 de zile de la data aducerii la cunoştinţă publică a datei alegerilor pentru Senat şi Camera Deputaţilor din anul 2016, respectiv cel mai târziu la data de 11 octombrie 2016, Ministerul Afacerilor Externe să transmită Autorităţii Electorale Permanente lista secţiilor de votare care pot fi organizate şi în alte localităţi decât cele prevăzute la art. 23 alin. (1) – (3) din Legea nr. 208/2015, motivată din punctul de vedere al oportunităţii înfiinţării acestora, conform dispoziţiilor art. 1 alin. (2) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 47/2016”, mai informează AEP.

sursa: dcnews.ro

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri