Ce LOVITURĂ! Barcelona, aproape de transferul unui SUPER ATACANT: “S-au înţeles!”

Marian Popovici   
in STIRI INTERNATIONALE
25/07/2016, 00:03
Ce LOVITURĂ! Barcelona, aproape de transferul unui SUPER ATACANT: “S-au înţeles!” GALERIE FOTO

Catalanii de la Sport.es scriu că FC Barcelona l-a luat pe atacantul Kevin Gameiro de la Sevilla. Conform sursei citate, cele două cluburi au ajuns la un acord şi Barca va plăti aproximativ 30 de milioane de euro pentru vîrful francez.

Gameiro nu a jucat în ultimul meci de pregătire al Sevillei, pe care l-a urmărit alături de preşedintele clubului andaluz. Francezul a mai avut ofertă şi de la Atletico, însă se pare că în cele din urmă, a ales Barcelona.

Mai sînt de stabilit doar ultimele detalii ale mutării şi sport.es scrie că transferul ar putea fi oficializat săptămîna viitoare. Kevin Gameiro a semnat în anul 2013 cu Sevilla, fiind luat cu 10 milioane de euro de la PSG.

12331

Ştirea MOMENTULUI

Virgil Postolachi a obţinut cetăţenia română! Prima reacţie a tatălui său

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×