Sport

Ce lovitură! Cu banii pe două beri ai putea câștiga acum aproape 13.000 de lei. Nu rata ocazia!

Astăzi vă propunem un super bilet de pariuri care ar putea transforma o investiție de 10 lei într-un câștig de aproape 13.000 de lei
22.10.2021 | 13:42
Ce lovitura Cu banii pe doua beri ai putea castiga acum aproape 13000 de lei Nu rata ocazia
Biletul din acest weekend vă poate aduce un supercâștig. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Week-end-ul fotbalistic se anunță a fi unul foarte spectaculos, pentru că în întreaga Europă sunt programate super meciuri, care mai de care mai interesante. Evident, capetele de afiș sunt Barcelona – Real Madrid și Manchester United – Liverpool, dar nici Marseille – PSG nu e de lepădat.

Este ceea ce așteptau toți pariorii, drept pentru care vă propunem pentru acest sfârșit de săptămână un super bilet care vă poate îmbogăți instant. Am ales 16 partide, am obținut o cotă totală de 872, iar cu o investiție relativ mică, de doar 10 lei, echivalentul a două beri, ați putea obține un câștig de aproape 13.000 de lei. Ar fi o lovitură, nu-i așa?

ADVERTISEMENT

Trebuie să credeți în șansa voastră, pentru că nimic nu este imposibil. Chiar joi v-am prezentat un super bilet, cu un câștig de peste 100.000 de lei, așa că e timpul să treceți la treabă.

În plus, în ajutor vă vine și oferta spectaculoasă de la Superbet. Profitați acum de ea și aveți ocazia să vă numărați printre norocoșii care dau lovitura la pariuri în acest week-end.

ADVERTISEMENT

Sâmbătă, mizăm pe goluri în Premier League, pentru un câștig fabulos pe super biletul de pariuri

Primele meciuri asupra cărora ne-am oprit în acest week-end sunt din Premier League, poate cel mai spectaculos campionat din lume. Sâmbătă, avem Chelsea – Norwich, Leeds – Wolverhampton și Brighton – Manchester City. Chelsea și Manchester City sunt două dintre echipele care se bat la titlu în acest sezon, trec printr-o formă de invidiat, vezi victoriile categorice obținute la mijlocul săptămânii în Liga Campionilor, și în mod normal nu ar trebui să aibă niciun un fel de probleme cu outsiderele.

Cum însă cotele pentru victoria simplă a favoritelor sunt destul de meci, am ales să le mărim puțin prin combinarea cu goluri, așa că vom miza pe „1&3+” la Chelsea – Norwich, la o cotă de 1,62, și pe „2&2+” la Brighton – Manchester City, la o cotă de 1,70.

ADVERTISEMENT

Le completăm cu un 1,52 pentru pronosticul „GG sau 3+” de la Leeds – Wolverhampton, o altă partidă din Premier League în care ne așteptăm să se înscrie mult, dar și cu un meci din La Liga, Athletic Bilbao – Villarreal, unde mizăm pe combinația „1X&0-4 goluri”, la o cotă de 1,52.

Sâmbătă pare a fi ziua în care mergem pe mâna favoriților, astfel că ultimele patru alegeri din această zi sunt „2&2+” la Bielefeld – Dortmund (cotă 1,50), „1&2+” la Young Boys – Lausanne (cotă 1,32), „1&3+” la Celtic – St. Johnstone (cotă 1,70) și „2” la Vorskla – Șahtior (cotă 1,54).

ADVERTISEMENT

Și nu uita nici de oferta spectaculoasă de la Superbet! Profită acum de ea pentru a da lovitura cu superbiletul de fotbal din acest sfârșit de săptămână.

Duminică e ziua marilor derby-uri în Spania, Anglia și Franța

Duminică e o zi care se anunță cu adevărat incendiară, atât pentru iubitorii fotbalului, cât și pentru pariori. Avem marile derby-uri din Spania, Anglia și Franța, în care toată lumea așteaptă goluri și spectacol. Noi suntem de aceeași părere, așa că ne-am oprit la pronosticurile „GG3+” la Barcelona – Real Madrid (cotă 1,93), „GG” la Manchester United – Liverpool (cotă 1,55) și „GG sau 3+” la Marseille – PSG (cotă 1,35).

La așa ofertă în program, restul partidelor alese de noi pălesc, dar nu trebuie omise, pentru că au un aport substanțial la multiplicarea cotei de câștig. Și ca să fim în aceeași linie, mai avem două jocuri la care mergem pe varianta la alegere „GG sau 3+”, la cote destul de atractive: Fiorentina – Cagliari (cotă 1,42)și Nice – Lyon (cotă 1,35).

În fine, am ajuns și la ultimele noastre 3 alegeri, în care ne bazăm din nou pe favoriți. La două dintre ele mergem pe varianta că echipa gazdă va marca cel puțin două goluri, în Midtjylland – Sondderjyske (cotă 1,52) și Basel – Lugano (cotă 1,57), în timp ce la Budejovice – Slavia Praga am ales un „2 solist”, la o cotă de 1,52.

Din cele 16 meciuri selectate am obținut o cotă de 872, iar cu miza de 10 de lei puteți obține un câștig de aproape 13.000 de lei. Puteți să puneți biletul așa cum l-am conceput noi, dar aveți și posibilitatea să alegeți ce meciuri doriți, lucru valabil și în cazul mizei.

În plus, în ajutor vă vine și oferta spectaculoasă de la Superbet, iar dacă veți profita acum de ea aveți șansa să dați marea lovitură la pariuri cu partidele programate în acest sfârșit de săptămână în cele mai tari campionate ale Europei.

ADVERTISEMENT