Carousel hot news

LOVITURĂ grea pentru echipa naţională. Federaţia n-are soluţii

Naţionala de fotbal ar putea rămîne fără sponsor tehnic. Adidas, compania producătoare de articole sportive care este alături de reprezentativa României încă din 1990, este nemulţumită de...
05.02.2014 | 12:00
LOVITURĂ grea pentru echipa naţională. Federaţia n-are soluţii

Naţionala de fotbal ar putea rămîne fără sponsor tehnic. Adidas, compania producătoare de articole sportive care este alături de reprezentativa României încă din 1990, este nemulţumită de performanţele selecţionatei şi de criza de identitate în care se zbate, anunţă ziarulring.ro.

Sursa citată notează că brandul nu doreşte să se mai identifice cu tricolorii, iar pînă la meciul amical cu Argentina, programat pe 5 martie, Federaţia Română de Fotbal urmează a prezenta noul sponsor tehnic. De la semnarea prelungirii contractului din 2009, Adidas sponsoriza FRF cu aproximativ 300.000 de euro pe an pentru publicitate.

O altă lovitură financiară dată FRF-ului ar putea fi reprezentată de exprirarea contractului cu sponsorul Timişoreana, chiar cu o zi înainte de alegerile pentru preşedinţia Federaţiei. Din aceleaşi motive, firma producătoare de bere care plăteşte 900.000 de euro anual ar putea părăsi şi ea naţionala, mulţumindu-se cu statutul de sponsor principal al Cupei României.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri