Life

Ce lovitură financiară a dat Shakira. L-a făcut pe Pique în toate felurile şi s-a umplut de bani. Suma e ameţitoare

Shakira l-a făcut pe Pique în toate felurile şi s-a umplut de bani. Suma pe care a reușit să o obțină de la divorț e ameţitoare.
16.01.2023 | 21:05
Ce lovitura financiara a dat Shakira La facut pe Pique in toate felurile si sa umplut de bani Suma e ametitoare
Ce lovitură financiară a dat Shakira. S-a umplut de bani Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Shakira s-a îmbogățit după atacurile muzicale la adresa lui Pique. Câți bani i-au adus, de fapt, melodiile scrise după divorț?

Ce lovitură financiară a dat Shakira. S-a umplut de bani

Vedeta suferă după despărțirea de Pique, cel alături de care a fost un deceniu din viața ei, iar durerea și-a expus-o până acum în mai multe piese.

ADVERTISEMENT

Dar se pare că acestea i-au adus un succes financiar neașteptat și foarte abundent. Mai ales după ce a lansat ultima sa piesă, în care îl atacă direct pe fostul său soț și pe actuala sa iubită, vedeta columbiană a putut să-și bucure conturile cu multe milioane de euro.

Shakira ar fi reușit să obțină nu mai puțin de 21 de milioane de euro din piesele pe care le-a scris la adresa fostului său soț, potrivit calculelor făcute de media spaniolă, conform plăților de la Youtube.

ADVERTISEMENT

Shakira este acum pe primul loc la nivel mondial pe Youtube trending, lucru care a surprins-o și pe cântăreață.

Shakira, record după record cu piesa ei

De altfel, piesa în care Shakira îl atacă pe Pique a fost atât de vizionată încât în 24 de ore de la lansare reușise să strângă circa 70 de milioane de vizionări.

ADVERTISEMENT

Cântăreața spunea că versurile sale au fost o eliberare pentru ea, dar niciodată nu s-a gândit că va avea succesul acesta și să ajungă pe locul 1 cu o piesă în limba spaniolă.

“Pentru mine a fost un catharsis, o eliberare. Nu m-am gândit niciodată că voi ajunge direct pe locul 1, la 45 de ani, cu o melodie în limba spaniolă.

ADVERTISEMENT

Vreau să le îmbrățișez pe milioanele de femei care se ridică în fața celor care ne fac să ne simțim insignifiante. Femei care susțin ceea ce simt și gândesc și care ridică mâna atunci când nu sunt de acord cu ceva, în timp ce altele ridică din umeri”, a dezvăluit Shakira după apariția melodiei sale.

Între timp, chiar dacă nu a spus nimic despre aceste atacuri directe ale fostei soții, Pique a avut și el un răspuns.

Acesta a apărut conducând o mașină Twingo, după ce Shakira îi reproșa în cântecul ei că a schimbat un Ferrari cu un Twigo, făcând referire la amanta acestuia.

ADVERTISEMENT