Life

Ce lovitură! Florin Călinescu, într-o emisiune de la Antena 1! Surpriză uriașă pe piața media din România

Florin Călinescu a făcut turul posturilor de televiziune în ultima perioadă, iar acum a semnat cu Antena 1. În ce show poate fi urmărit celebrul actor.
14.08.2022 | 11:04
Ce lovitura Florin Calinescu intro emisiune de la Antena 1 Surpriza uriasa pe piata media din Romania
Florin Călinescu a semnat cu Antena 1. În ce show poate fi urmărit actorul. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fostul jurat de la Românii au talent va fi văzut peste puțină vreme într-o emisiune de la Antena 1. Este o adevărată surpriză uriașă pe piața media din România, vedeta fiind în trecut prezentator la Prima TV și vedetă Pro TV.

Florin Călinescu a semnat cu Antena 1. În ce show poate fi urmărit actorul

Florin Călinescu a plecat de la Pro TV, unde a fost jurat al emisiunii Românii au talent. O perioadă a fost consultant pentru mai multe posturi și apoi și-a încercat norocul o vreme cu Florin Călinescu Show, la Prima TV.

ADVERTISEMENT

Din păcate, după numai câteva luni jurnalistul a demisionat, iar acum i-a luat pe surprindere pe toți cu ultima schimbare. A semnat cu Antena 1 și va putea fi urmărit în show-ul iUmor, unde va sta la masa juriului.

Producătorii emisiunii, care a ajuns la sezonul 13, au păstrat ideea de patru vedete la masa juriului, Florin Călinescu fiind unul dintre aceștia. Dezvăluirea a fost făcută într-un clip distribuit deja pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

„Fazele care te dau pe spate și te amuză la maxim, se văd, în curând, în sezonul 13, iUmor”, este mesajul transmis pe contul de Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @iumor.romania

Florin Călinescu, despre plecarea de la Prima TV

Florin Călinescu și-a pus toată încrederea în emisiunea de la Prima TV, dar după numai câteva luni s-a văzut nevoit să renunțe la proiect.

ADVERTISEMENT

Renumitul actor susține că producătorul era nehotărât în privința formatului, show-ul tip pamflet fiind întrerupt înainte de sărbătorile de iarnă din 2021.

„Este un șef destul de dificil și nu știe exact ce vrea. Nu mai vrea formatul pe care l-a făcut anul trecut și și-a dorit să experimenteze mai multe formate și ore, de la matinal până în weekend, însă niciuna nu i-a fost pe plac.

ADVERTISEMENT

A schimbat și reîmprospătat echipa, însă nu s-a decis asupra unui format”, declara în urmă cu câteva luni fostul jurat de la Românii au talent, notează tvmania.ro.

ADVERTISEMENT