Nicio categorie

Ce LOVITURĂ! Nilă şi Cruduţa, din nou împreună?!

Mihai Costea si-a dat seama ca nu poate trai fara Daniela Crudu, dar din pacate pentru el este deja prea tarziu. Nila este in stare de orice ca sa o recucereasca pe Cruduta, si nu se mai poate...
10.10.2014 | 09:07
Ce LOVITURĂ! Nilă şi Cruduţa, din nou împreună?!
ADVERTISEMENT

Mihai Costea si-a dat seama ca nu poate trai fara Daniela Crudu, dar din pacate pentru el este deja prea tarziu. Nila este in stare de orice ca sa o recucereasca pe Cruduta, si nu se mai poate concentra la nimic altceva.

Mihai a renuntat si la iubita sa secreta din Valcea, s-a certat cu ea pentru ca vrea sa se impace cu Daniela. In ultima vreme, Nila a devenit depresiv si foarte nervos. Cel mai rau l-ar durea sa o vada pe Daniela cuplata cu un alt barbat! Il obsedeaza gandul ca ar putea sa o vada cu alt barbat de mana. Cruduta insa nu vrea sa mai auda de el si isi schimba numerele de telefon foarte des, ca nu cumva Nila sa-l afle si s-o sune”, ne-a dezvaluit un apropiat al celor doi.

ADVERTISEMENT

Intrebata daca il va ierta vreodata pe Mihai Costea si daca mai sunt sanse sa se impace cu acesta, Daniela Crudu a raspuns scurt si la obiect: “Nila nu mai exista pentru mine”.

Sursa: wowbiz.ro

ADVERTISEMENT

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri