Fotbal intern

Ce lovitură! Nume de ultimă oră apărut pe lista de fundași a lui Gigi Becali! E de la Dinamo!

19.12.2018 | 14:04
Ce lovitura Nume de ultima ora aparut pe lista de fundasi a lui Gigi Becali E de la Dinamo

Gigi Becali e decis să se implice personal în aducerea de fundași centrali la FCSB în pauza de iarnă. Ultimul nume apărut pe „radarul” șefului de la roș-albaștri este în curtea rivalei Dinamo.

FANATIK a aflat că Ricardo Grigore este dorit de Gigi Becali la FCSB, patronul interesându-se deja de jucător și adunând date despre el. Primul nume pe listă, care are șanse mari să vină la FCSB în iarnă, este cel dezvăluit de site-ul nostru pe 26 noiembrie, Iulian Cristea de la Gaz Metan Mediaș.

Ricardo Grigore de la Dinamo, dorit de Gigi Becali la FCSB!

Despre Iulian Cristea s-au pronunțat și Gigi Becali, și managerul Mihai Stoica, ambii dorind ca acesta să vină de la Mediaș în București în perioada de mercato din ianuarie. Din informațiile roș-albaștrilor, Cristea intră pe 1 ianuarie 2019 în ultimele 6 luni de contract, dar oficialii ardeleni susțin că acesta și-ar fi prelungit contractul.

ricardo grigore dorit de gigi becali
Ricardo Grigore este un produs al clubului din Ștefan cel Mare, dorit acum de Becali la FCSB

Până la lămurirea mutării lui Iulian Cristea de la Gaz la FCSB, Gigi Becali continuă căutările. Și a primit referințe foarte bune despre Ricardo Grigore, unul dintre puștii de viitor ai rivalei Dinamo. Latifundiarul l-a remarcat la ultimele meciuri, apoi a început să discute cu apropiați ai celor de la Dinamo despre jucător. Și i-a plăcut ce a auzit, așa că se pregătește să facă o ofertă pentru el.

Ricardo Grigore câștigă doar 1.000 de euro lunar la Dinamo!

Gigi Becali a aflat și că Ricardo Grigore este unul dintre cei mai slab plătiți jucători din lotul lui Mircea Rednic, fiind în categoria „1000 de euro lunar”, despre care FANATIK a scris în urmă cu două luni. Atunci, site-ul nostru a dezvăluit salariile de „maidanezi” și bugetul de play-out pe care l-a propus Ionuț Negoiță pentru actualul sezon.

Din acest punct de vedere, al salariului, Becali a rămas cu adevărat șocat când a aflat că Rici Grigore, cum îl alintă prietenii, are doar 1.000 de euro pe lună. În acest campionat, el a prins o serie de 7 meciuri la rând pentru Dinamo, 6 în mandatul lui Florin Bratu, cel care îl cunoștea de la echipa under-19, și unul cu Claudiu Niculescu, 0-0 cu Sepsi.

Mircea Rednic l-a folosit de nevoie fundaș stânga pe Ricardo Grigore

Mircea Rednic a apelat la el abia la meciul din deplasare cu Viitorul, când l-a introdus ca fundaș stânga după eliminarea lui Vlad Olteanu. A rămas pe același post și la „masacrul” cu CFR Cluj, 0-3, apoi în ultimele două meciuri, în deplasare cu Hermannstadt și „execuția” Craiovei, Ricardo Grigore a revenit ca fundaș central, unde se simte cel mai bine.

ricardo grigore dorit de gigi becali 4
Ricardo Grigore s-a simțit cel mai bine cu Florin Bratu antrenor

Iar meciul cu Craiova a fost cel care i-a atras în mod deosebit atenția lui Gigi Becali. Aducerea lui Grigore ar face parte și din planul patronului FCSB de a da lovituri celor de la Dinamo. FANATIK a dezvăluit recent și faptul că Becali și Mircea Rednic au discutat despre mutarea lui Diogo Salomao de la Dinamo la FCSB în această iarnă, antrenorul neavând nimic împotrivă ca să renunțe la portughez, căruia Dinamo nu are de gând să-i prelungească angajamentul scadent în vară.

  • 4 nume de fundași s-au vehiculat ca variante pentru FCSB în această iarnă: Iulian Cristea de la Mediaș, Burcă de la Botoșani, Pașcanu de la Leicester și Rus de la Sepsi
  • 200.000 de euro este cota lui Ricardo Grigore, care a împlinit 19 ani pe 7 aprilie