Ce LOVITURĂ pentru Barca! Noua vedetă a Realului ajunsese la un acord cu catalanii. Ce s-a întîmplat

Real Madrid a făcut o afacere excelentă  prin aducerea lui Marco Asensio. Mijlocaşul de 20 de ani a impresionat în acest debut de sezon după ce a marcat atît în meciul din Supercupa Europei cît şi în victoria din deplasare cu Real Sociedad.

Satisfacţia madrilenilor de a-l aduce pe Asensio este cu atît mai mare cu cît acesta a fost cu un picior în curtea celor de la Barcelona, rivalii din Catalunia scăpându-l însă printre degete în ultimul moment .

Povestea transferului lui Asensio este una spumoasă, avînd în vedere faptul că jucătorul bătuse palma cu conducerea blau-grana şi îşi găsise inclusiv un apartament în Barcelona. Chiar şi suma de transfer era stabilită la 4.5 milioane de euro dar cei de la FC Mallorca, clubul la care s-a lansat Asensio , au cerut ca banii să fie plătiţi într-o singură tranşă.

Acest lucru nu a fost pe placul lui Antoni Rossych, directorul general al FC Barcelona în acel moment, care nu a vrut să rişte plătind toată suma, deşi Asensio era una din marile speranţe ale fotbalului spaniol.

Transferul lui Asensio a picat iar de acest lucru a profitat Real Madrid care nu a pierdut ocazia de a-l aduce pe mijlocaşul celor de la Mallorca, chiar dacă au fost nevoiţi să-l împrumute pentru un sezon.

În schimb, Barcelona a plătit mai mult pe Douglas, circa 5.5 milioane de euro, jucător care nu a confirmat, în timp ce Asensio este văzut ca una din viitoarele vedete ale madrilenilor.