Premier League

Ce lovitură pentru Jose Mourinho! Harry Kane se operează şi va lipsi de pe teren până în aprilie. “The Special One” îi caută deja înlocuitor

09.01.2020 | 20:16
Ce lovitura pentru Jose Mourinho Harry Kane se opereaza si va lipsi de pe teren pana in aprilie The Special One ii cauta deja inlocuitor
ADVERTISEMENT

Tottenham Hotspur şi-a pierdut cel mai bun marcator la începutul anului, iar Jose Mourinho a primit o veste teribilă. Harry Kane s-a accidentat în meciul cu Southampton, jucat în prima zi a anului, iar medicii l-au anunţat că trebuie să se opereze, ceea ce îl va ţine pe bară până în luna aprilie.

Harry Kane se operează şi revine pe teren abia în aprilie

Harry Kane a ieşit de pe teren în minutul 75 al meciului Southampton – Tottenham Hotspur 1-0 şi a acuzat probleme la coapsa stângă. Jose Mourinho a susţinut că se aşteaptă ca accidentarea să fie una gravă, iar medicii i-au confirmat temerile: atacantul de 26 de ani trebuie să se opereze şi va lipsi până în luna aprilie.

ADVERTISEMENT

Joi, oficialii clubului Tottenham au anunţat printr-un comunicat de presă că Harry Kane va ajunge pe masa de operaţie, după ce medicii au efectuat mai multe investigaţii în ultimele zile şi au ajuns la verdictul că atacantul are un tendon rupt la coapsa piciorului stâng.

Anunţul oficial al lui Tottenham în privinţa lui Harry Kane

“În urma investigaţiilor efectuate de staff-ul medical al clubului, în ultimele zile, putem confirma faptul că Harry Kane va suferi o intervenţie chirurgicală pentru repararea unui tendon rupt al coapsei piciorului stâng.

ADVERTISEMENT

Atacantul nostru a suferit accidentarea în timpul meciului cu Southampton, iar specialiştii noştri au sugerat că intervenţia chirurgicală este necesară. Fotbalistul va putea să se întoarcă la antrenamente în luna aprilie”, a fost anunţul oficial făcut de Tottenham Hotspur.

Tottenham s-ar putea duela cu Sevilla pentru transferul lui Piatek

Imediat după accidentarea suferită de Harry Kane, Jose Mourinho a început să-i caute un înlocuitor temporar atacantului englez. Presa din Anglia a anunţat că Krzysztof Piatek de la AC Milan ar putea să fie una dintre variantele pe care “The Special One” le ia în calcul, în condiţiile în care polonezul ar putea să nu-şi mai găsească locul în primul “11”.

ADVERTISEMENT

Tottenham ar putea să se dueleze cu Sevilla pentru semnătura lui Krzysztof Piatek. Polonezul se află şi pe lista adversarei lui CFR Cluj în 16-imile de finală din Europa League. Jose Mourinho ar prefera să-l împrumute până la finalul sezonului pe atacantul de 24 de ani, în timp ce ibericii ar fi disuşi să-l transfere definitiv.

Harry Kane ratează dubla cu RB Leipzig din optimile UCL

Absenţa lui Harry Kane ar putea să conteze foarte mult pentru Tottenham, mai ales că în optimile de finală din Liga Campionilor ar urma să se dueleze cu RB Leipzig, revelaţia sezonului în Bundesliga. Cu 17 goluri în 25 de meciuri, atacantul englez era cel mai bun marcator al sezonului pentru formaţia londoneză.

ADVERTISEMENT

La scurt timp după ce primit primul verdict din partea medicilor, Harry Kane a postat un scurt mesaj emoţionant pentru fanii lui Tottenham. “Capul sus. Vremurile grele trec, oamenii puternici rămân”, a scris atacantul englez pe contul oficial de Twitter.

ADVERTISEMENT