News

Ce lucrează Ramona Gabor în Dubai și ce salariu câștigă lună de lună

17.08.2019 | 15:29
Ramona Gabor s-a mutat în Dubai. Sursa foto - facebook

Ce lucrează Ramona Gabor în Dubai și ce salariu câștigă lună de lună sunt două dintre întrebările la care FANATIK îți răspunde în materialul următor. Astfel, sora Monicăi Gabor a devenit expertă în diamante, aceasta absolvind un curs în acest sens. “Recent am făcut în Dubai un curs de gemologie pentru studiul diamantelor, așa că acum pot să spun că sunt expertă în diamante.

Ce lucrează Ramona Gabor în Dubai și ce salariu câștigă lună de lună

Pot să mă uit la orice dimant și pot să îl calculez, să îți spun ce carataj are, incluziunile, valoarea lui. M-a costat 7.500 de dolari, a durat șapte săptămâni și am învățat lucruri foarte interesante. De la formarea diamantului, până la șlefuire lui, la fiecare unghi, culoare, claritate, formă. Am făcut această școală pentru că voiam să fac trading cu diamante.

În Dubai, acest business este destul de comun, pentru că Africa, cel mai mare producător de diamante, este destul de aproape de noi”, a  declarat Ramona Gabor pentru Click. Vă reamintim că în urmă cu aproximativ 7 ani de zile, Ramona Gabor a renunțat la traiul din România și a luat-o de la zero în Dubai. De atunci, sora Monicăi Gabor a mai avut prea puțin conctact cu prietenii din țară.

Ce lucrează Ramona Gabor în Dubai și ce salariu câștigă lună de lună. Ramona Gabor
Ramona Gabor într-o ipostază din Dubai. Sursa foto – facebook

De ce nu s-a mai mutat Ramona Gabor în Los Angeles

Bruneta lucrează ca model într-unul din cele mai costisitoare orașe din lume, deși în urmă cu un an anunța că este la un pas să se mute în Los Angeles, Statele Unite ale Americii, acolo unde e stabilită de mulți ani sora ei, Monica Gabor. Cu toate acestea, Ramona s-a răzgândit și a rămas în Dubai, orașul unde spune că se simte perfect și unde nu o duce rău deloc. Aceasta și-a obișnuit fanii să pozeze în cele mai luxoase restaurante, însă „aroganțele”” nu se opresc aici.

Garderoba pe care o afișează Ramona Gabor în ipostazele de pe rețelele de socializare, constă în branduri de top, precum Chanel, Hermes sau Cartier.

Tags: