Life

Ce lucru important a realizat Connect-R după ce a luat calea credinței: “Nimic din exteriorul tău nu te împlinește”

Connect-R a realizat un lucru important după ce a luat calea credinței. Ce le-a transmis cântărețul fanilor din mediul online.
06.01.2023 | 00:32
Ce lucru important a realizat ConnectR dupa ce a luat calea credintei Nimic din exteriorul tau nu te implineste
Ce a realizat Connect-R după ce a luat calea credinței. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Connect-R a luat calea credinței acum ceva timp și a realizat un lucru important. Cântărețul le-a împărtășit și fanilor viziunile și sfaturile sale despre viață.

Connect-R a realizat un lucru important după ce a luat calea credinței. Ce le transmite fanilor

Lansat pe piața muzicală din România de mai bine de două decenii, Connect-R se bucură și acum de succes, fiind unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți de la noi din țară.

ADVERTISEMENT

Cu toate că are numeroase realizări, iar melodiile sale ajung mereu în trending, Connect-R a avut parte și de momente grele de-a lungul timpului. Artistul a depășit astfel de momente cu ajutorul credinței.

În mediul online, acolo unde este urmărit de sute de mii de fani, cântărețul le-a împărtășit urmăritorilor câteva sfaturi.

ADVERTISEMENT

Artistul a reușit să rezolve problemele prin care a trecut până acum luând calea credinței. De-a lungul timpului, artistul a învățat să nu mai acorde atât de multă importanță lucrurilor materiale.

La început, și fostul concurent de la Te cunosc de undeva a crezut în faimă și în puterea banilor. Lucrurile s-au schimbat după ce a luat calea credinței. Connect-R știe acum că nu totul se rezumă la bani și la avere.

ADVERTISEMENT

“Ai observat că, de fapt, nimic din exteriorul tău nu te împlinește? Nici bani, nici faimă, respect. Mulți au probat lucrurile astea, i-au împlinit și psihologii lor i-au găsit în mare depresii.

Jim Carrey spunea că ‘Îmi doresc ca toată lumea să facă bani, ca la un moment dat, să vadă că nu despre asta este vorba’.

ADVERTISEMENT

Exact ca în Pilda tânărului bogat, tot ce ai adunat, tot ce vei aduce în viața ta va pleca cu siguranță sau vei pleca tu de la lângă ele, mai devreme și mai târziu.

E ceva de dincolo, e ceva mai mult de atât. De aceea, spunea un mare învățător că toată împărăția e în voi, acolo înăuntru.”, a explicat Connect-R într-un clip video de pe Tik Tok.

@connectr2021 #constiinta ♬ Meditation with natural sounds and music that closes your eyes – Red Blue Studio

Cu ceva timp în urmă, Connect-R le-a dezvăluit fanilor că își dorea să aibă altă meserie atunci când era copil. Artistul voia să devină preot, notează spynews.ro.

ADVERTISEMENT