Sport

Ce lucru l-a făcut fericit pe Leo Messi după venirea la Paris: ”A fost mult mai ușor decât ne-am imaginat”

Leo Messi a fost nevoit să schimbe aerul în vară, iar acomodarea întregii familii a fost principala sa problemă. Însă, surprinzător, copiii s-a adaptat imediat la viața din Paris și asta l-a făcut fericit.
23.11.2021 | 17:10
Ce lucru la facut fericit pe Leo Messi dupa venirea la Paris A fost mult mai usor decat neam imaginat
Leo Messi a fost nevoit să schimbe aerul în vară, iar acomodarea întregii familii a fost principala sa problemă. Însă, surprinzător, copiii s-a adaptat imediat la viața din Paris și asta l-a făcut fericit. Sursă foto: Instagram Antonella Roccuzzo
ADVERTISEMENT

Starul argentinian a acordat un interviu de excepție în presa spaniolă în care a vorbit deschis despre Sergio Ramos, FC Barcelona, Champions League sau Cupa Mondială de anul viitor.

De asemenea, el a vorbit despre rivalitatea purtată ani la rândul în La Liga cu portughezul Cristiano Ronaldo și cât de mult îl afectează că nu mai sunt în același campionat.

ADVERTISEMENT

Leo Messi, fericit că copiii săi s-au adaptat imediat la viața din Paris

Într-o altă secvență a interviului acordat pentru cotidianul Marca, Leo Messi a dezvăluit că a avut mari emoții în ceea ce privește acomodarea copiilor cu Parisul, însă s-a declarat fericit că aceștia nu au avut nicio problemă cu schimbarea.

”Acum sunt foarte bine. Sunt pe deplin adaptat de când am putut intra în noua noastră casă și copiii au început școala și rutina lor zilnică. A trebuit să trecem și prin multe călătorii în Argentina, pentru pentru preliminarii, care ne-au împiedicat să avem continuitate.

ADVERTISEMENT

Dar m-am așezat bine. A fost mult mai ușor decât ne-am imaginat la început. Ne gândisem mult la asta și la cât de greu va fi pentru copii. Și până la urmă, ei au fost cei care s-au adaptat și s-au obișnuit cel mai repede”, a spus noul număr 30 de la PSG.

Argentinianul, încântat că băieții se simt ca acasă în Franța

Messi a precizat că adaptarea rapidă a celor trei băieți ai săi la viața din Paris i-au oferit liniștea sufletească pentru a se concentra asupra carierei și a fost și o ușurare pentru soția sa, Antonella Roccuzzo, care se temea de faptul că cei mici vor duce dorul Barcelonei.

ADVERTISEMENT

”Ei merg deja la școală și cu siguranță vor învăța franceza foarte repede, pentru că atunci când vine vorba de a învăța, copiii o fac cel mai repede. Toate acestea ne-au oferit o mare liniște sufletească, atât Antonelei, cât și mie. Am văzut că au fost foarte bine într-un timp scurt, s-au adaptat la noul oraș și la noua țară”, a afirmat el.

Acest lucru s-a văzut imediat și în evoluțiile din teren ale argentinianului. După ce marcase trei goluri în Champions League pentru Paris Saint-Germain, el a reușit să spargă gheața și în Ligue 1, înscriind la cel de-al șaselea joc.

ADVERTISEMENT

De ce nu a ajuns Messi la Manchester City

Lionel Messi a semnat în vară un contract pe două sezoane cu drept de prelungire pe încă unul cu PSG și dacă va rămâne toți cei trei ani în capitala Franței venitul său numai din salariu se va ridica la 110 milioane de dolari.

După despărțirea de Barcelona s-a zvonit că argentinianul va ajunge sub comanda lui Pep Guardiola la Manchester City, însă acest lucru nu s-a întâmplat, iar gurile rele spun că tehnicianul catalan este supărat pe atitudinea avută de jucător când l-a contactat pentru a-l aduce pe Etihad Stadium.

Guardiola l-a antrenat pe Messi la prima echipă a catalanilor între 2008 și 2012. Palmaresul comun al celor doi numără trei titluri, două Cupe ale Spaniei, trei Supercupe ale Spaniei, două trofee Champions League, două Supercupe ale Europei și cucerirea de două ori a Campionatului Mondial al Cluburilor.

ADVERTISEMENT