News

Ce magazine sunt deschise luni, în a doua zi de Paște

20.04.2020 | 08:29
Ce magazine sunt deschise luni in a doua zi de Paste
ADVERTISEMENT

Duminică, în prima zi de Paște, toate supermarketurile din România vor fi închise, ca urmare a măsurilor de protecție impuse de autorități pentru stoparea răspândirii noului tip de coronavirus. De asemenea, Auchan, Carrefour și Lidl au anunțat că nu vor funcționa nici pe data de 20 aprilie, din dorința de a le oferi angajaților două zile libere.

Mega Image și Kaufland sunt deschise în a doua zi de Paște

Celelalte lanțuri de supermarketuri vor fi deschise luni, dar vor avea un program special, adaptat atât sărbătorilor, cât și prevederilor Ordonanțelor Militare. Spre exemplu, Mega Image va fi deschis doar 7 ore, între 11:00 și 18:00, program valabil și pentru unitățile Shop&Go din București și din țară.

ADVERTISEMENT

Cât despre livrările din Capitală și din împrejurimi, acestea sunt sistate până pe data de 21 aprilie, potrivit informațiilor publicate pe site-ul oficial al lanțului de supermarketuri.

Luni vor fi deschise și magazinele Kaufland, însă vor funcționa după un program scurt, cuprins în intervalul orar 9.00-15.00.

ADVERTISEMENT

Excepție fac doar magazinele din Gheorghieni, Odorheiu Secuiesc, Miercurea Ciuc, Sfântu Gheorghe, Târgu Secuiesc, care vor avea program normal de funcționare, precum și a celui situat în incinta mall-ului Promenada din Sibiu, care va fi închis.

Pentru informații exacte referitoare la programul de sărbători al fiecăruia dintre magazinele Kaufland, clienții sunt rugați să acceseze site-ul oficial și să selecteze magazinul Kaufland în care urmează să vină la cumpărături.

ADVERTISEMENT

Cora, Profi și Penny vor fi la rândul lor deschise în a doua zi de Paște

Magazinele Cora vor funcționa luni, în cea de-a doua zi de Paști, între orele 9.00 și 17.00, potrivit unui comunicat transmis de reprezentanții companiei. Duminică, în prima zi a Sărbătorilor Pascale Ortodoxe, toate unitățile vor rămâne închise pentru ca angajații să poată cinsti cum se cuvine Învierea Domnului, dar și ca urmare a măsurilor impuse de răspândirea COVID-19.

Magazinele Profi vor fi închise duminică, în prima zi a Paștilor, întrucât clienții au avut posibilitatea de a face cumpărături cu o zi înaintea Sărbătorilor, până la orele 19.00. Acestea vor funcționa, însă, în a doua zi de Paști, timp de opt ore, între 10:00 și 18:00.

ADVERTISEMENT

Cât despre magazinele Penny, acestea vor fi închise în prima zi de Paște, 19 aprilie, ca urmare a restricțiilor anunțate de autorități. Își vor relua activitatea de luni, cu un program redus, cuprins între orele 7:00 și 19:00.

ADVERTISEMENT